Ezo

Csillagjegye mutatja meg, milyen szerető a férfi

2022. június 26. vasárnap 14:00

Szeretsz? – hangzik el a kérdés a nőtől. Szeretlek – jön rá a férfi válasza. De vajon ez a szó ugyanazt jelenti mindenkinek? Amikor szerelmi kapcsolatról van szó, a horoszkópban a legmeghatározóbb, hogy a Vénusz és a Mars milyen asztrológiai összefüggésben áll egymással. A születési képletben álló Vénusz pedig arra ad választ, ki hogyan bánik az érzelmeivel.

Kos férfi

Ha egy nő tüzet gyújt benne, csak egy gondolat jár a fejében: megszerezni őt. Viszont az ágyban először meg kell tanulnia az „adok-kapok” viszonyt, ugyanis amikor átveszi az irányítást, kissé figyelmetlen. Ha nem mindennapi élvezeteket akar, csak bízza rá magát: ő a tökéletes fegyver az ágyban. Ösztönözze más érzékeit is, finom vacsorával, illatos fürdővel, szexi fehérneművel.

Bika férfi

A szenvedélye lassan bontakozik ki, kifinomult érzékiséggel csábítja el vágya tárgyát. Az ágyban kezdetben kissé tartózkodó, ám ha megbizonyosodik arról, hogy ő kell, mindent megmutat, amire csak képes. Nem túl fantáziadús, de nagyon tanulékony. Vigyázat, a domináns nagyképűsködést képtelen elviselni. Érzékenységéből adódóan a legapróbb reakciókat is megérzi.

Ikrek férfi

Amit más egy hónap alatt teljesít, azt ő egy éjszaka alatt kipróbálja. Szereti a kettős szerepet: az egyik percben aktív színész, a másikban már kíváncsi néző. Folyamatosan készenlétben áll és figyel: mikor, mire, mit reagáljon, hogy közben a legnagyobb kéjt kaparintsa meg. Leginkább azzal örvendeztetheti meg, ha nem oltja le a villanyt, és kedvenc szerelmi játékába fog.

Rák férfi

Vele a mennyországot és a poklot is átélheti. Amikor jó a hangulata, ő a legtüzesebb szerető, de ha sérül a lelki világa, a legrosszabb. Az ujjaival és a nyelvével rendkívül ügyesen bánik. Egy közös fürdőtől vagy masszázstól nemcsak kezessé válik, hanem zabolátlanná is. De ne engedje, hogy túlságosan messzire menjen. Idővel realistábbá válik, és még az átlagos ötletek is felizgatják.

Oroszlán férfi

Igazi hatalommal bír. Amíg ön elréved, addig ő támad, és minden erejével magához  húzza. De nyugalom, csupa olyat tesz, ami önnek is tetszik. Ráadásul állatias hajlama ellenére gyengéd szerető. Ahhoz, hogy megszelídítse a „vadállatot”, mindenképp át kell neki engednie az irányítást. Egy jó tanács: mindig tartsa be az ígéretét, mert a megbízható nőket kedveli.

Ezt ne hagyd ki!

Ez a három csillagjegy a legtökéletesebb szülő, te köztük vagy?

Szűz férfi

A tökéletes szerető, aki minden erejével azon van, hogy boldoggá tegye. Ám egy apró zavar a szerelmi játékok közben, például egy telefoncsörgés is a kedvét szegheti. Kedveli a rutint, ám nem lehetetlen ebből kizökkenteni. Hasson rá csáberővel! Vegyen fel érzéki, de egyszerű fazonú ruhát, készítsen vacsorát, és legyen rendkívül ápolt! Hallgassa figyelmesen, és ne kritizálja!

Mérleg férfi

A szex számára igazi ínyenc fogás, nem pedig gyorséttermi menü. Valósággal a lassúság mestere. Nála nem ritka az órák hosszat tartó csábítás, kényeztetés. Szinte elolvad a gyertyafénytől, az illóolajaktól és a halk zenétől. Még inkább tűzbe jön, ha lassan, nagy lelki nyugalommal vetkőzik le előtte, illetve ha elképzelteti vele, mi fog történni a hálószobában.

Skorpió férfi

Már az első csóknál érezni fogja, mennyire szenvedélyes. Nagyon közvetlen és rámenős, kimutatja a gátlástalanságát. A szerelmi játék fegyvertára rendkívül bőséges. Feltüzeli, ha hébe-hóba nemet mond neki. Vigyázzon azonban arra, nehogy félreértse a visszautasítást, mert akkor könnyen visszájára fordulhat a helyzet. A lassú szeretkezést viszont nem neki találták ki.

Nyilas férfi

Amilyen gyorsan belekezd, olyan gyorsan kielégül, ezért szeret egymás után többször is szeretkezni. Valójában a teljesítménysport az ő asztala, és ezt a partnernőjétől is elvárja. Viszont nem mindig kedves. Ez azonban könnyen megbocsátható neki a lelkesedése miatt. Nyugodtan mondja meg, hogy mit és hogyan szeretne. Őszinteséggel többre megy nála, mint taktikázással.

Bak férfi

Ügyesen és határozottan halad előre, inkább gyakorlatias, mint fantáziadús. Kedveli az erotikus játékszereket, és addig nem hagyja abba a szeretkezést, amíg mindkettejük vágya ki nem elégül. Nem szereti, ha irányítják, azt viszont igen, ha éreztetik vele, jól csinál valamit. Túl korán viszont ne beszéljen a titkos vágyairól, mivel ezzel elriaszthatja. Előbb halmozza el gyengédséggel.

Vízöntő férfi

Számára a szex egyrészt a női test alapos feltérképezését, másrészt a kísérletezést jelenti. Az extázis nagymestere, aki sosem esik a szintje alá. Soha ne felejtse el, hogy borzad az egyhangúságtól. Ne akarja magához kötni, mert nagy a szabadságigénye. Szüksége van arra, hogy az autójával bíbelődjön, olvasson vagy a barkácsműhelyében szereljen – teljes magányban.

Halak férfi

Érzékeny lelkű, akinek fontos a líra és a romantika. Sokkal jobban élvezi a szeretkezés előtt vibráló erotikus feszültséget, mint magát a szexet. Önzetlen szerető, akinek fontos, hogy társa minden igényét kielégítse. A tabuk és az egoizmus számára idegenek. Találékonyságban nem szenvednek hiányt: tökéletesen alkalmazza a háztartási eszközöket szex-játékszerekként.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kiderült Joe Biden háborús titka

origo.hu

Biztonsági őrök vertek szigetes fesztiválozókat az egyik bulihajón - videó

borsonline.hu

Se bugyi, se más: anyaszült meztelenül fotózták le a TV2 sztárját

vg.hu

Az orosz energiáról való leválásnál is nagyobb kockázat fenyegeti Európát

metropol.hu

Sokkot kapott a horgász, amikor meglátta, mi akadt a horgára

vg.hu

Skóciában ingyenesek a menstruációs termékek a közintézményekben

vg.hu

Brutális büntetést kapott az Aldi, amiért fittyet hányt az árstopra

mindmegette.hu

Milliós bírságot kapott az Aldit, mert drágábban adták az árstopos termeket

borsonline.hu

Otthagyta az elvonót Molnár Gusztáv, súlyos dolgok derültek ki

borsonline.hu

Összekeverték a kórházban a gyógyszerét, tragikusan fiatalon meghalt Martin - megszólalt a gyászoló anya

borsonline.hu

Kozso lányának vallomása: Apukámmal nem alakult ki igazi apa-lánya kapcsolat

További cikkek

Videó

Három szextipp, amivel a csúcsra repítheted a párodat

Ezo

3 csillagjegy anyagilag nehéz helyzetbe kerülhet augusztusban