Horoszkóp

Alaposan megbolygatja a héten a telihold a szerelmesek életét

Bors

2022. május 16. hétfő 14:30

Szenvedélyes, de feszült időszak a mostani a horoszkóp szerint.

Forrás: Pixabay

A Kos jegyében járó Vénusz alaposan felhevíti a szenvedélyt, de rögtön a hét elején a Skorpió telihold alaposan megbolygatja a szálakat – írja az astronet.hu.

Lássuk, mire számíthatnak ezen a nehezen induló héten az egyes csillagjegyek.

Kos

A Jupiter és a Vénusz átvonulása az első sorsterületen rengeteg flörtöt biztosít a számodra, csakhogy a Mars-Neptunusz együttállása a tizenkettedik sorsterületről bizalmatlanságot súg a füledbe. És lám milyen jó is, hogy hallgatsz a belső megérzésedre, mert a Telihold hatására kiderül, hogy az intimitás nem a kapcsolat erőssége.

Bika

A telihold hatására, amely a hetedik sorsterületeden fejti ki erejét, meglehetősen önző energiák keletkeznek benned. Azt szeretnéd, ha minden a te elképzeléseid szerint alakulna. Ha kapcsolatban élsz, akkor ez a problémák tisztázásának időszaka, ha szingli vagy, akkor az igaz szerelemre még várnod kell.

Ikrek

A Vénusz és a Jupiter a tizenegyedik sorsterületen hozhat friss barátságokat, de mivel ez tüzes energia, nem sokat törődik annak megtartásával. Te az unalomtól félsz a legjobban, és megrögzötten keresed az újat, tehát ez most nem egy életbiztosítás a tartós kapcsolatra. Azonkívül a Merkúr retrográd, meggondolhatod magad minden pillanatban. Használd fel ezt az időszakot különböző színes társasági eseményekre, és várd ki, hogy eljöjjön az igazi.

Rák

A Telihold az ötödik sorsterületeden jön létre, ha van kapcsolatod, akkor azon most a tájfun söpörhet át. Ha ki tudjátok beszélni a problémákat, amiben a retrográd Merkúr a segítségedre lehet, akkor egy szinttel magasabbra tud lépni a kapcsolatotok. Ha szingli vagy, ne most próbáld megtalálni a nagy Ő-t, mert ha rá is találnál valakire, akkor a Mars-Neptunusz tranzit elmúltával rájössz, hogy csak az elképzelésedbe voltál szerelmes.

Oroszlán

Ez egy kellemesnek ígérkező hét, köszönhetően a Vénusz és a Jupiter szerencsés helyzetének. Lehetséges, hogy elutaztok partnereddel valamelyik közeli országba, sok élményben lehet részed. Azonban az alapproblémád, amely a kapcsolati téma körül kering, nincs még megoldva, és a Skorpió Telihold, igencsak kifürkészhetetlen, nem biztos, hogy megoldást hozna most minden problémára. Mindenesetre a jelenlegi szerelmeddel eltöltött időt a Mars-Neptunusz konjunkciója meglehetősen összekovácsolja.

Szűz

Érthető, hogy a napokban meglehetősen bizalmatlan vagy partnereddel, hiszen a Mars-Neptunusz konjunkciója nem olyan jól hat, lehet, hogy hazugságon kapod a partnered. A retrográd Merkúr téged is megkavar egy pillanatra, kissé tétovává tesz. A legjobb, ha most nem hozol döntést a kapcsolat jövőjéről, mert nem látsz világosan. Ha szingli vagy, ne most kezd el keresni az igazit, mert csak vakvágányra futsz.

Mérleg

Meglévő kapcsolatodat perzseli a szerelem, lehet, hogy elutaztok valahová, esetleg a kapcsolat megerősítése érdekében arról beszéltek, hogyan, milyen módon tegyétek törvényessé a kapcsolatotokat. Ha egyedülálló vagy, akkor most számtalan lehetőséged adódik, hogy ez a továbbiakban ne maradjon így.

Skorpió

Az első sorsterületeden áthaladó Telihold megnehezíti a meglévő kapcsolatodat, lehetséges, hogy most nincs is sok kommunikáció köztetek, ami talán jobb is, mert csak vagdalkoznátok. Helyette csinálj programot a gyerekeiddel, vagy fiatal barátaiddal. Esetleg menj el családállításra, jógára, vagy egyéb pszichológiával kapcsolatos előadásokra, hamarosan jobban állnak a csillagok.

Nyilas

A Vénusz és a Jupiter az ötödik sorsterületeden halad át, ami azt illeti most a szerelemé a főszerep. Rengeteg mókában, szórakozásban, kalandban lesz részed, mert az illető már valószínűleg ismert a számodra, vagy a baráti körödből kerül ki, de az is lehet, hogy valaha már alkottatok egy párt. Ezt a retrográd Merkúr jelöli a tartós kapcsolatok sorsterületén átutazva. Mindketten élvezitek a sportot, hangsúlyt helyezve arra, hogy kitűnő formában maradjatok.

Bak

Lehetséges, hogy most a családalapításon van a hangsúly, de mindenképpen az otthoné a főszerep. Mivel nem nagyon szeretsz kimozdulni, vagy éppenséggel a nyugalmad leginkább otthon van, elképzelhető, hogy valakit meghívsz a lakásodra, nálad ez már a hatalmas bizalom jele. Ha így alakulna, akkor hagyatkozhatsz a megérzéseidre, és mivel mindig hosszú távon gondolkodsz, adj magatoknak időt, mire minden lassan kialakul.

Vízöntő

Most a kommunikációé a főszerep. Lehetséges, hogy most vannak a vizsgáid, vagy jogosítványt akarsz szerezni, vagy tudományos előadáson veszel részt. Valamilyen tanulmánnyal kapcsolatos a hely, ahol most számodra érdekes emberekkel, de főképp az ellenkező neműekkel tudsz ismerkedni. Valaki felkeltheti a figyelmed, főképp az éles eszével, a humorával, és csak úgy izzik köztetek a levegő, rengeteg szellemi inspirációval fűszerezve.

Halak

A meghatározó szerelmi fényszög a számodra a Mars-Neptunusz konjunkció a Halakban, ami viszont egy kétélű kard. Mámorosan részegítő érzések uralkodnak rajtad. Olyan szerelem ez, hogy a fél életedet odaadnád érte. Mit bánod te, hogy van-e beteljesedés, mikor az érzelem az, ami megrészegít. Ha kitart ez az érzés, akkor bízhatsz benne, hogy marad az illető melletted, de ha gyorsan jön a kijózanodás, akkor csak csalódások maradnak az érzelmek helyén.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Háború: erre a tüntetésre senki sem számított Lengyelországban

origo.hu

Lemond Boris Johnson brit miniszterelnök

metropol.hu

„Jobb lett volna, ha Pistát felakasztják!” – megszólalt az angyalarcú rendőrgyilkos exe

vg.hu

Tovább arat a halál az orosz gázipari vezetők között

ripost.hu

14 megyére adtak ki riasztást, durván változik az időjárás

vg.hu

Életét vesztette Ukrajnában egy brazil mesterlövésznő

origo.hu

Kim Dzsong Un rendkívüli bejelentést tett

astronet.hu

Ez a 4 csillagjegy az angyalok különleges védelme alatt áll júliusban

life.hu

Cikluszavar: ilyenkor kell orvoshoz fordulni

borsonline.hu

Megszólalt a rendőrgyilkos exe: Jobb lett volna, ha Pistát felakasztják!

borsonline.hu

Kiderült az igazság a Kis-Dunába fulladt kutyakiképzők tragédiájáról

borsonline.hu

Kiderült: ezzel az ismert zenésszel jött össze Sáfrány Emese

További cikkek

Ezo

Ilyen az álomnyaralásod a horoszkópod szerint

Ezotéria

Álmaid mondják meg, mit hoz a jövő: Eláruljuk, mit jelent, ha villámlással vagy napsütéssel álmodsz