Ezotéria

Csillagjegyek, akiknek mindig szüksége van két jó szóra

Bors

Létrehozva: 2022.05.13.

Leginkább mélyreható szavakkal mondják el, mit várnak másoktól, és fordítva is ezt várják vissza.

Forrás: Pixabay

Mindenkinek más a szeretetnyelve, vannak, gondoljunk csak a Nagyi sütijére, amiben minden szeretete benne van. Megint másoknak viszont a szavak számítanak, nekik fontos, hogy mindig kapjanak egy-két jó szót.

Bika

A Bika nagyon értékeli az ajándékokat, amiket kap szeretteitől, ha az egy végiggondolt, jól megválasztott meglepetés. A Bikának azonban nagyobb szüksége van a támogató szavakra, a törődésre, hogy érezzék, fontosak a másik számára. Gyakran küzdenek önbizalomhiánnyal, de párjuktól, családjuktól kapott támogató, bátorító szavakkal újra szeretve érzik magukat. A Bika szívéhez az út a megfelelően megválasztott szavak, és ő is ezt alkalmazza mások felé.

Rák

A Rák mindenekelőtt szeretetre és odafigyelésre vágyik párjától. Szeretik, ha a szerelmüktől teljes figyelmet kapnak. Ha ez megvalósul, akkor ők is maximális figyelmet adnak párjuknak. Ne lepődj meg, ha egy Ráktól folyamatosan megkapod azokat a kérdéseket, hogy „Mit szeretsz bennem a legjobban?” vagy „Szeretsz engem?” Szükségük van a folyamatos megerősítésre, gyengédséggel, szép szavakkal.

Halak

A Halak szeretetnyelve a párja iránti érzelmeik kifejezése. Ők azok, akik nem restek szerelmes leveleket írni, hogy megmutassák párjuk iránti imádatukat. Tehát, ha valóban a Halak kedvében akarsz járni, egyszerűen győzd meg, mondd el neki őszintén, mennyire szereted őket. Ha ezt megteszed, egy kiegyensúlyozott, boldog társat kapsz nap mint nap!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek