Együttállás

Ritka és kivételesen erős bolygóállás hoz elsöprő változást

Bors

Létrehozva: 2022.04.14.

Olyan történik, ami majdnem kétszáz éve nem fordult elő, így hat a Jupiter -Neptunusz együttállás.

Már érezheted, hogy valami mintha változna. Nem is csoda, a Jupiter és a Neptunusz együttáll, április 9-20-a között. Nagyon ritka és kivételes erejű ez a bolygóállás. A neptunuszi energia olyan erős, mint még soha. Nagy kreativitást, együttérzést, sőt a pszichés energiák felerősödését tapasztalhatjuk a Jupiter Neptunusz együttállása idején – mondja Ipacs Andrea, asztrológus.

Azért annyira jelentőségteljes ez a bolygóállás, mert mindkét bolygó a Halak jegyében uralkodik. Legutóbb 1856 márciusában volt a Halak jegyében ez a konstelláció, egyébként 13 évenként jön létre más-más jegyekben. A neptunuszi energia olyan erős, mint még soha. Most a valóság határaink erős feloldását, nagy kreativitást, együttérzést, sőt a pszichés energiák felerősödését látjuk.

A Halak jegye is, mint minden jel, a tudat különböző szintjein nyilvánulhatnak meg. A legalacsonyabb szint a meneküléshez, a vágyhoz, hogy ne lássuk a dolgokat olyannak, amilyenek, az illúziókkal, a megtévesztéssel, a mártíromsággal, az áldozattá válással kapcsolatos. A Halak legmagasabb szintje a misztikusoknak, a feltétel nélküli szerelemnek, az isteni inspirációnak, a kreativitásnak, a művészetnek, a kifinomult érzékenységnek, az álmoknak felel meg.

Lépj magasabb szintre

Mivel a Jupiternek és a Neptunusznak is erős energiái vannak, amikor a Halak jegyében mozognak, ez lehetővé teszi számunkra, hogy kihasználjuk ennek az erőforrásnak a teljes potenciálját. A Jupiter Neptunusz együttállása a Halakban ajtót nyit a rejtett birodalmakra, olyan nézőpontok felé, amelyek csak az árnyékban vagy a felszín alatt léteztek. Ez az energiakombináció a spirituális ébredés klasszikus jele is.

A spirituális birodalomban minden dolog kitágulhat, virágozhat és növekedhet ezen energia alatt. Még az is előfordulhat, hogy az életen túli élet új megértését vagy a túlvilági lényekkel való kapcsolatokat kutatjuk. Legmagasabb rezgésével a Neptunusz a feltétel nélküli szeretet bolygója, a Jupiter pedig a terjeszkedésé. Amikor egyesítik erőiket, eszünkbe juthat az egymáshoz fűződő kapcsolatunk, és a szeretet, amely mindannyiunkban és körülöttünk árad. Ahelyett, hogy megosztottságot látnánk, azt láthatjuk, hogy kapcsolatban állunk egymással, mindannyian megérdemeljük a szeretetet, és hogy a szétválás csak illúzió.

Míg a Jupiter és a Neptunusz együttvéve gyönyörű rezgéseket kínál, a víz körüli eseményeket is kiválthatják, például áradásokat és vízellátási problémákat. A víz kollektív érzelmeinket is szimbolizálja, így a Neptunusz és a Jupiter találkozásával megnőhet a bolygó érzelmi aurája. Olyasmivel találkozhatunk, ami magas érzelmi reakciót vált ki, vagy egyszerűen azt tapasztalhatjuk, hogy a bolygó már jelen lévő érzelmi, pszichés energiái készen állnak a megtisztulásra és eltakarításra.

Kollektív ébredés

A Jupiter és a Neptunusz kiterjeszti a tudatosságunkat, lehetővé téve, hogy felismerjük, hogy nem minden fekete-fehér, és az Univerzum szemében nincs jó vagy rossz, csak rezgés. A Neptunusz és a Jupiter együtt a Halak jegyében az egyik legjobb energia, pszichés és intuitív adottságaink erősítésére. Összességében a Jupiter és a Neptunusz együttállása megnyitja az ajtót egy új valóság felé, kibővíti látásmódunkat. Az életünk többé soha nem lesz a régi – színesebb, élénkebb, egységesebb lesz, mint korábban. Ez a kollektív ébredést beindító energia a legmélyebb és legmagasabb szinteken.

Így hat az egyes csillagjegyekre

Kos

Lehet, hogy a most következő időszakban több magányra vágysz. A finom és láthatatlan iránti érzékenységed az előrelépéshez és a hited megújításához vezet. Ez egy jó alkalom arra, hogy olyan projekteket ápolj, amelyek erős érzelmi töltettel bírnak. Itt az ideje a szabaddá válásnak is. Engedd el a múlt sérelmeit!

Bika

Baráti köröd bővülhet, és ez előnyös lehet a számodra. Szokatlan szövetségeseid lehetnek az élet különböző területeiről, akikkel azonosan gondolkodsz. Ez a tranzit az együttműködés idejét jelzi, amikor összegyűjtöd az ihletet, és bátorítasz másokat.

Ikrek

A szerencse a te oldaladon áll. Ez a hosszú távú tervezés ideje. A családi kapcsolatok értékesek lehetnek, növekszik a tekintélyed. Ez a megemelkedett szerep lehet a családon belül vagy a szakterületeden, elismerik az értékeidet.

Rák

A látóköröd kibővül. Utazás és tanulás során egy új lehetőséget nyerhetsz. Más kultúrákkal való ismerkedés felébreszti a filozófiai érdeklődésed. Túllépsz a korábbi szokásaidon, ihletett utakat követsz.

Oroszlán

Katartikus átalakulásokon mégy keresztül, miközben feloldod az eltemetett érzelmeket. Ez egy nagyszerű alkalom arra, hogy mély szinteken is végbe menjen a gyógyulás. A múlt titkai keringeni kezdenek, és te átértelmezed őket.

Szűz

Itt az ideje a szerelemi, párkapcsolati boldogság megtalálásának, kiteljesedésének. Ez az időszak jelentős kapcsolatokat jelez, akár már kialakult, akár kezdeti szakaszban vannak. Ezenkívül ebben az időben egy új üzleti partner megkönnyítheti az utad.

Mérleg

A Jupiter-Neptunusz együttállás szerencsét hoz a munkában. Javítja az egészségedet, és nyomon követheted a betegségek kiváltó okát, és meggyógyíthatod magad.

Skorpió

Amikor a Jupiter-Neptunusz a szerelem, szórakozás és a kreativitás területén tranzitál, kreativitásod központi szerepet játszik abban, hogy optimista legyél a jövőt illetően. Szerelmet és pénzügyi támogatást kapsz.

Nyilas

Otthonodnak különleges töltése lesz, és lehet valamiféle tágulása, amikor a Jupiter-Neptunusz itt átvonul, ez lehet átvitt de valóságos értelemben is. Újítsd fel otthonod, és nyiss teret a falak bontásával. Egyetlen negatívumra számíthatsz az ingatlan újítás vagy vásárlás közepette, a vízvezetéket fontos ellenőrizni.

Bak

Nagylelkű vagy és segítesz másoknak. Ez a rengeteg jó visszaáramlik feléd. A rövid utazások új szemléletet hozhatnak. Az is lehet, hogy visszaülsz az iskolapadba.

Vízöntő

A Jupiter-Neptunusz együttállás számodra a jólétet és az erőforrások áramlását hirdeti. Ne lepődj meg, ha a segítőkész szövetségesek anyagilag is támogatnak ebben az időszakban. Ösztöneid vezetnek, hallgass rájuk.

Halak

Amikor a Jupiter-Neptunusz a te jegyedben tartózkodik, az a legszerencsésebb időpont egy új ciklus elindítására, vagy egy szándék érvényesítésére! Valósítsd meg álmaidat, most jött el az ideje!

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17141981_auto_resized.jpg
origo.hu

Hatalmas tengeri szörny vetődött partra Angliában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27206_resized.jpg?avcount=1713513912
origo.hu

Háborús hangulat van Brüsszelben

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17143473_auto_resized.jpg
life.hu

Most lehet félnivalója Tom Cruise-nak: lánya, a 18 éves Suri boríthatja a bilit

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142137_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Erre senki sem számított: megkezdte az orosz hadsereg a teljes kivonulást

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17140755_auto_resized.jpg
ripost.hu

Váratlan fordulat Dárdaiéknál, óriási bejelentést tett a Hertha

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17141360_auto_resized.jpg
mandiner.hu

„Ide hallgass, te Magyar Péter!” – Bayer Zsolt kemény üzenetet küldött Varga Judit exférjének

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27205_resized.jpg?avcount=1713513912
origo.hu

Botrány: Vajna Tímea húga idegesen üzent testvérének

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17137545_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Itt a vége: Széll Tamás szomorú bejelentésére senki sem számított

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27151_resized.jpg?avcount=1713513912
she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713513912
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142140_auto_resized.jpg
borsonline.hu

3 csillagjegy, akiket az áprilisi rózsaszín hold alapjaiban változtat meg

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17143250_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Testvérviszály lett Vajna Timi nagymamájának kórházi kezeléséből

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/v-eF43Tn5QKfYBKtKa0BWjROfBboufr4PFPCvzxzDXE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzk4NjM1MjVmZmZiYTQ3NGE5N2Q3Y2E4YmRiNzRlMDEw.jpg
Pletykafészkek

Vigyázz velük: ez a 3 csillagjegy garantáltan kibeszél a hátad mögött

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/ZxyMIk1u4NE-kOTN-R6CqRnsWwvgUGUYVBlgRktxUU0/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzAwOTdlNTg5Njg3OTRhY2Q5ZGRhYzU3MDViNDJiNjkx.jpg
Ezo

Született vezetők és igazi egyéniségek: ez a három legerősebb csillagjegy