A magyar emberek csak pár éve találkozhatnak életvitel szerűen minden nap ezzel a különleges gyümölccsel, pedig Indiában már vagy 5000 éve nemesítik ezt a rostokban és probiotikumokban gazdag finomságot.
A mangó rengeteg C vitamint tartalmaz de jelentős mennyiségű kálium és karotin van benne, ami segít a vérnyomás szabályozásában.
Nehéz kitalálni, hogy pontosan mikor is kell elfogyasztani a gyümölcsöt. Akkor a legfinomabb, amikor már majdnem a romlás határán van. Megvásárlás után konyhapultunkon vagy gyümölcskosarunkban szobahőmérsékleten néhány nap alatt tökéletesen megérik.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.