Villa

Lenyűgöző: eladó Andy Vajna egykori villája

Bors

Létrehozva: 2022.01.07.

A Hegedűs villa látványa és persze a Gellért-hegy elegáns környéke már önmagában vonzó tulajdonság. Jöjjön egy borsos áron kínált, de minden ízében lenyűgöző lakás, amely az ikonikus épületre néz!

“Eladó Budapest legszebb panorámájával, a Gellért-hegy északi oldalán egy 1920-as években épült neobarokk villaépület legnaposabb, kertkapcsolatos lakása. Az épület közvetlenül a Citadella alatt, a Hegedűs villa mellett helyezkedik el. A 93 m2-es lakás északi, nyugati és déli ablakokkal rendelkezik, belmagassága 365 cm. Az ingatlan az utcai bejárat felől földszinti, de a hegy lejtésének megfelelően a szobák már első emeleti magasságban helyezkednek el. […]”

További részletek és fotók a Hegedűs villára néző lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Az 1.kerulet.ittlakunk.hu oldalának információi szerint az épület felső emeletét egy ideig Andy Vajna bérelte. Vajna a II. kerületi Szeréna úton is bérelt anno egy villát a pornómilliárdos Gattyán Györgytől. Itt 2015-ben többek között a Budapestre látogató Arnold Schwarzenegger tiszteletére adott fogadást.

A Hegedűs-villa kapcsán is találtunk egy ingatlanhirdetést! A 2 millió eurós, tehát közel 740 millió forintot érő házrészt “a teljes első emeletet elfoglaló az alatta lévő személyzeti lakással együtt összesen 440m2 területű összesen 10 szobás nagypolgári lakás felújított állapotban 32m2-es garázzsal” kínálják.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek