Ezotéria

Melyik jegyben születtél? Megmondjuk, mennyire vagy eszes

Bors

Létrehozva: 2022.01.08.

5 csillagjegy, akik horoszkópjuk szerint a legokosabbak.

Az intelligencia adottság, mindenkinek van, de nem ugyanannyi. Ha ezekben a csillagjegyekben születtél, használd a tudásodat, amivel bárkit felülmúlhatsz!

Ikrek

Az Ikreket a horoszkóp szerint Merkúr segíti, az asztrológiában a Merkúr a szellemi aktivitást jelképezi. Az ikrek jegy szülötteinek ragyogó az észjárásuk és különösképpen intelligensek, ezeket a tulajdonságaikat fejlesztik is. A legfőbb jellemvonásuk az, hogy gyorsan felfogják az információkat, és dönteni tudnak.

Bika

A bika nem próbál senkit sem meggyőzni a saját intelligenciájáról, első látásra úgy tűnhet, hogy a bika jegy szülöttei nem igazán intelligensek, de ez nem így van. Minél jobban megismersz egy a bika jegyében született személyt, annál jobban megérted mennyire intelligens – állítja a horoszkóp.

Szűz

A szűz jegyében született személyeknek analitikus a gondolkodása, oda figyel a legapróbb részletekre is. Minden kapott információt alaposan megvizsgálnak, ezért nem lehet őket félrevezetni. Az ikrek a felhalmozott tudásukat mindig észszerűen használják, ezért is van oly sok orvos, ügyvéd és építész a jegy szülöttei között.

Bak

A bak jegyében született embernek, hogy az információkat jobban megértse több erőfeszítésébe kerül mint az ikreknek, a bikáknak vagy a szűznek. Egyesek szerint a bak jegyében született emberek unalmasak, de ők nem veszik észre magukon ezt a dolgot és próbálják tovább fejleszteni. A bak jegyében született embereket sok esetben más emberek irányítják, ezért nincs saját véleményük. A baknak szüksége van a magányra azért, hogy gondolkozzon és akkor minden rendben lesz.

Vízöntő

Az Uránusz heves észjárásra buzdítja a vízöntőt, csak meg kell tanulnia használni azt. A vízöntő jegyében született emberek mindig jó megoldást találnak. Úgy tűnik ők egy lépéssel mindig közelebb vannak a jövőhöz mint mások.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek