Ezo

Különleges védelmet kap ez a három csillagjegy: Semmi baj nem érheti őket

Létrehozva: 2021.12.14.

Ezen a télen isteni gondviselés veszi őket szárnyai alá.

Forrás: Pixabay

Van 3 csillagjegy, akik különleges energetikai védelmet élvezhetnek 2021/2022 telén: egy biztos, a negatív energiák messzire elkerülik őket.

Bika: Az Univerzum segíteni fog, hogy minden álmod teljesüljön

A 2021-es év minden szempontból egy felejthetetlen év volt számodra. Megtanultad a legfontosabb életleckéket, szenvedtél, megmutattad, hogy erős vagy, felálltál a földről és továbbmentél, megküzdöttél azért, amit akartál és csodálatos álmokat valósítottál meg. Ez a tél igazán különleges lesz számodra. Az isteni energia segítségedre lesz, így bármit megkaphatsz, amit csak szeretnél. A szakmai életed is fellendül, csak ki kell lépned a komfortzónádból, és meg kell tenned az első lépést. Ne félj a változásoktól, új ajtók nyílnak meg előtted.

A te mantrád ezen a télen: "Nem korlátozom többé magam semmiben, engedem, hogy az intuíció vezessen, és teljes szívemből döntök, mert csak én tudom, mire van szükségem ahhoz, hogy igazán boldog legyek".

Isten tenyerén hordozza őket 

Fotó: Pixabay

Oroszlán: Új kalandban lesz részed

Ideje elhagyni a régi dolgokat, és továbblépni. A legjobb alkalom erre a “most”, az Univerzum melletted áll, és segít neked, hogy sokkal tisztábban lásd a dolgokat. Könnyen meghozod a legjobb döntést, így különösebb akadályok nélkül haladsz a számodra kijelölt legjobb úton. Soha ne hagyd figyelmen kívül a körülötted lévők ötleteit, maradj rugalmas, a végső döntést mindig jól fontold meg. Hallgass a megérzéseidre, engedd, hogy a szíved vezessen. Most lehetőséged nyílik arra, hogy belevágj életed legnagyobb kalandjába, az “utazás” felejthetetlen lesz.

A te mantrád ezen a télen: "Testem minden sejtjével hiszek magamban. Bízom benne, hogy minden rendben lesz. Úgy döntök, hogy továbblépek, függetlenül attól, hogy milyen akadályok állnak az utamba".

Skorpió: Felgyógyulsz a múlt sérelmeiből, és továbblépsz a jövőbe

Élvezd a jelent, keresd az igazi boldogságot a szívedben, élj most, mosolyogj, és akkor béke költözik a szívedbe. Engedd el a múlt sérelmeit, hiszen már nem szolgálják a hasznodat. Ez a tél csodálatos lesz számodra, az Univerzum hihetetlen meglepetéseket tartogat, ne állj ellent a változásoknak. Tégy egy lépést hátra, és hagyd, hogy magával sodorjon az élet hullámzása.

A te mantrád ezen a télen: "Csak én tudhatom, mire van szükségem, ahhoz, hogy boldog legyek. Igyekszem a lelkembe nézni, és félelem nélkül átadni magam a szükséges változtatásoknak".

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek