Holdhoroszkóp

Kaotikussá teszi a karácsonyi készülődést a vasárnapi telihold

Bors

Létrehozva: 2021.12.17.

Nézd meg, mit tehetsz ellene.

Forrás: Shutterstock

A vasárnapi telihold kapkodóssá teheti a karácsonyi készülődést. Legyél elnéző mindenkivel, és semmit ne vegyél személyes sértésnek a holdhoroszkóp tanácsa szerint! Utána fogy a Hold, ami már nem fenyeget ilyen veszélyekkel. Lássuk, mit tanácsol a holdhoroszkóp a következő napokra!

PÉNTEK – december 17.: Az Ikrek Hold tanácsa mára egy nagyobb szellőztetés. Teliholdig még 2 nap van. Mégis már most fennáll a feszültség, amit érezhetsz a levegőben: úton, útfélen ingerült, türelmetlen emberekbe botlasz. Az Ikrek Hold segítene a könnyedségben, ha sikerül felülemelkedned.

SZOMBAT – december 18.: Jobban jársz, ha ma mindent héliumos lufihoz hasonlóan könnyedén veszel. Az Ikrek Hold pont ilyen. Mégis a telihold előtti napon ez tűnik a legnehezebbnek. Minél többet szellőztetsz, annál jobb. És a hideg idő ellenére legyél kicsit többet a szabadban! Kirándulhatnál, sétálhatnál, kimehetnél egy adventi vásárra.

VASÁRNAP – december 19.: Telihold napján a Nap és a Hold egymással szembekerül. Ettől ma mindenki kapkodóssá válhat. Ne utánozd őket! Inkább arra koncentrálj, hogy ma kell a 4. gyertyát gyújtani az adventi koszorún! És jövő héten már karácsony lesz, amikor újból az összes gyertyát meggyújtod, hogy a fény a sötétség fölé kerekedjen.

HÉTFŐ – december 20.: Ma már fogy a Hold. Ez kitűnő lehetőség arra, hogy méregteleníts, fogyókúrázz. A Hold már a Rákban jár, ami vizes jegy, ezért teával, szaunával, lábfürdővel teheted ezt a leghatékonyabban. Közben ne feledkezz meg a vizes házimunkák aktualitásáról: mosás, felmosás és locsolás!

KEDD – december 21.: A vizes Rákban járó Hold aktuálissá teszi a locsolást, mosást, felmosást, hajmosást, stb. Ezek mellett a tegnapihoz hasonlóan a fogyó Hold erejét használhatod arra, hogy méregteleníts teával, szaunával, lábfürdővel stb. És ne pánikolj attól, hogy 3 nap van karácsonyig!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek