Test és lélek

Állítja a politikus: tehénvizelet mentette meg a Covidtól

Bors

Létrehozva: 2021.09.07.

Tehénvizeletet kortyolgat a köztisztviselő hölgy: elképzelése szerint ugyanis ez megtisztítja a szervezetét, és távoltartja a betegségeket – így a koronavírus-fertőzést is.

Forrás: Getty Images

Igencsak bizarr kúrára esküszik India egyik parlamenti képviselője: a Bhopál városában élő Pragya Singh Thakur kijelentései még a helyieknek is soknak bizonyultak. A politikusasszony ugyanis állítja: azáltal, hogy tehénvizeletet iszik, nem csak megtisztítja a testét, de megvédi a különböző betegségektől is. Hangoztatja: ennek köszönheti, hogy a koronavírus-járványtól keményen súlytott országban nem lett covidos.

– Számos kutatás bizonyítja, hogy a tehénvizelet antibiotikum – magyarázta több alkalommal, arra azonban nem tért ki, hogy milyen tanulmányokat olvasott ezzel kapcsolatban. Amikor konkrétan rákérdeztek, arról beszélt: németek készítettek ilyen tanulmányt – de részleteket nem árult el. (A Daily Star megjegyzi: semmilyen nyilvános kutatás nem támasztja alá az asszony kijelentéseit.)

Thakur elmondta: 

– Naponta iszom tehénvizeletet, ami megtisztítja a testem és a tüdőmet is, megvédve ezzel a Covid-19 fertőzéstől. Semmi mást nem szedek a Covid ellen, mégis biztonságban vagyok.

A közszereplő korábban egyébként azzal döbbentette le a hallgatóságát: azt állította, tehénvizeletnek köszönheti, hogy kigyógyult a rákból.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek