Test és lélek

Kerüld el messzire az ilyen helyzeteket: A csillagjegyed szerint ettől kapsz frászt

Bors

2021. július 17. szombat 20:30

Valakinek a biztonságérzet hiánya, másnak a túlcsorduló érzelmek okozzák a legnagyobb stresszfaktort.

Forrás: Pexels

Különböző személyiségük miatt egyes csillagjegyek a legtöbb érzelmet más és más módon képesek átélni – nincs ez másképp a stressz esetében sem.

A szorongás kezelésében hatalmas szerepet játszanak a hirtelen meghozott döntéseink, amibe ezzel a csillagjegyünkre jellemző vonások is beleszólnak.

Mutatjuk, egyes csillagjegyeknél milyen helyzetek képesek az átlagosnál sokkal súlyosabb kellemetlenséget okozni.

Kos

A Kos egy meglehetősen dinamikus személyiség, egészen addig, amíg el nem fogy az energiája. Ha beteg vagy rosszul érzi magát, könnyen bestresszel. Gyakran elfelejti, hogy nem egy szuperhős, joga van a fáradtságra és a kimerültségre, senki sem várja el tőle, hogy megváltsa a világot.

Bika

A Bika élete számos pontján arra törekszik, hogy az emberek meglássák a kompetenciáját, rátermettségét, ezért gyakran görcsöl rá a dolgaira. A kudarc óriási stresszfaktor számára: egyszerűen nem képes elfogadni, hogy hibázni emberi dolog.

Ikrek

A Bikához hasonlóan az Ikrek mindig törekszik rá, hogy annak lássák, aminek mutatni szeretné magát, ezért egyenesen frászt kap, ha valaki hülyének nézi. Az ilyenkor egyre erősödő dühöt és haragot csak nehezen küzdi le ilyenkor, ettől pedig végtelenül stresszessé válik.

Rák

Ha nincs megfelelő biztonságérzete, a Rákon elképesztő stressz képes eluralkodni. Legyen szó bármilyen szituációról, amelyben vereséget szenved el, az egyenlő a biztonsága elvesztésével, ami ráadásul még agresszívvé is teszi a csillagjegy szülöttét.

Oroszlán

Az irányítás teljes hiánya váltja ki a legnagyobb stresszt az Oroszlánnál. Ha valami nem úgy alakul, ahogy elképzelte, számára majdhogynem elfogadhatatlan, ezért komolyan képes is kiakadni.

Szűz

A Szűz imád mindent túlgondolni, természetétől fogva pedig gyakran komoly fejfájást okoz egy-egy döntés meghozatala. A döntésképtelenség, a túlgondolás képes gyakran olyan szintre emelkedni, hogy kínzó stresszé válik.

Mérleg

A Mérleg nem szereti, ha igazságtalanul bánnak vele. És habár ez a legtöbb emberről elmondható, ő mégis hajlamos túl sok időt szánni arra, hogy átgondolja, hajlandó-e szembeszállni az igazságtalansággal, ettől pedig súlyos stressznek teszi ki magát.

Skorpió

Akárcsak állati megfelelőjéről, a Skorpió személyiségére is illik a szúrós külső jelzője. Azt azonban még ő is gyakran elfelejti, hogy legbelül végtelenül érzelmes ember, így ha nem szán elegendő időt lelki egészségének karbantartására, stresszessé válik.

Nyilas

A Nyilas mindig mozgásban van, nehezen viseli azokat a helyzeteket, amelyekben nem képes előre haladni. Ha sokáig toporog egy helyben, ha sokáig nem érik komolyabb impulzusok, a csillagjegy szülötte súlyosan bestresszel.

Bak

A Bak túlságosan igényes önmagával szemben. Egy-egy kudarc, vagy csak egy nem teljesen kielégítő szituáció után olyan szinten képes bestresszelni, hogy az valójában nem is felel meg az önmagával szemben támasztott igényeknek.

Vízöntő

A Vízöntő a Bakhoz hasonlóan képes olyan elvárásokat felállítani önmaga előtt, amelyekről akár még ő maga jól tudja, hogy megugorhatatlanok. Az ilyenkor felmerülő sikertelenségtől stresszessé válik, ami további kudarcokat okozhat.

Halak

Az egyik legérzelmesebb állatövi jegyként a Halak önmagának okozza a legnagyobb stresszt, ráadásul saját gondolkodásával. A kétségek, a döntésképtelenség, és a túlgondolás a mindennapjai szerves része, ez pedig komoly gondot okoz számára.

További cikkek

Intim

Öt mondat, amit senki sem akar hallani szex után

Ezotéria

Izgalmas napok elé néz a szerelemben ez a három csillagjegy

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Kell egy kis idő, hogy ezt feldolgozzuk – Bánhidi Bence

ripost.hu

Meglepő elmélettel állt elő a gyerekek tömeges megbetegedéséről a magyar orvos

origo.hu

Elfeledett kincsekre bukkantunk egy régi Renault-szalonban – képek

kemma.hu

Ledöbbentő videó az M1-esről: betonterelőnek lökte a BMW a terepjárót

vg.hu

Katasztrófa lehet, ha a repülőtereken bekapcsolják az 5G-t

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Nincs szégyenkeznivalónk, elégedettek lehetünk az elmúlt két és fél évvel – Gulyás István

vg.hu

A negyedik oltás is kevés az omikron ellen

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 19.: az Oroszlán megmutatja az igazságot, a Vízöntő jelet kap

origo.hu

Fantasztikusat küzdött a magyar válogatott, de a bírókat is le kellett volna győzni