Bizarr dolgokat tud az ember fogyasztani, ha épp megkívánja. Az egy dolog, hogy mi, magyarok kirántunk mindent, amit csak érünk, és az édeset úgy keverjük a sóssal, hogy csak na (rád nézek épp, hortobágyi palacsinta!), de azért akadnak olyan fogások, amik hallatán a legtöbbünknek mégis keresztbe áll a szeme, és nem épp indul meg a nyálelválasztásunk sem.
A Rádió1 Facebook-posztban kérdezte a netezőket, ugyan milyen bizarr ételkombókat imádnak, és bizony érkezett jó pár különös válasz – ezekből szemezgettünk.
"Háztartási keksz megkenve barack lekvárral, rá egy szelet füstölt kolbász, a tetejére újabb keksz" – számolt be egy facebookozó bátyja különös szendvicséről.
"Gyerekkorom óta cukorral eszem a lecsót. A töltött káposztát is sokáig úgy ettem, de arról már leszoktam!" – árulta el valaki, mire többen bevallották: bizony a lecsóba ők is raknak némi cukrot.
"Sima főtt tészta még vizesen de hidegen es kristálycukor. Ha megunom, felénél lemosom és ugyanez csak sóval" – osztotta meg praktikáját egy kommentelő.
"Bundáskenyér baracklekvárral" – írta be többek kedvencét valaki, míg más a friss sajtos kifli-Sport szelettel kombináció vagy a húsleves-savanyú uborka összeállítás mellett tette le a voksát.
Akadt olyan is, akinek a családjában alighanem már a "normális" étkezés lehetett a fura:
"Nálunk Öcsém volt kiskorában, aki furcsa párosításokat talált ki, például évekig ette a lekváros kalács, kakaó, kovászos uborka kombinációt.
Illetve a palacsintába más normális gyerek nutellát kent, Ő meg májkrémet....
Végül Cukrász lett belőle."
Mi mást is mondhatnánk ezek után, mint hogy
jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.