Test és lélek

Melyik fa lennél? Válassz egyet, és megtudod, ki vagy valójában

Bors

2021. március 27. szombat 19:30

Az, hogy melyik fát választanád, többet elárul a személyiségedről, mint gondolnád.

Kíváncsi vagy személyiséged rejtett vonásaira? És arra, hogy mit árul el rólad egy egyszerű rajz? Nincs más dolgod, mint kiválasztani, melyik fa tetszik leginkább az alábbiak közül. Majd a fához tartozó szám alapján megkeresni, melyik is a rád vonatkozó leírás.

Ha az 1. fát választottad

Nagylelkű és erkölcsös ember vagy. Fontosnak tartod az önfejlesztést, ambíciózus vagy, és szeretnéd jobbá tenni a világot. Néha azt hiszik, nehéz veled kommunikálni, de szereted az embereket. Egészen addig, amíg meg nem bántanak. Nagyon kevesen tudják értékelni azt, amit csinálsz, és aki vagy.

Ha a 2. fát választottad

Szórakoztató és becsületes vagy. Törődsz másokkal, és munkádat is lelkiismeretesen végzed. Könnyen bizalmat ébresztesz másokban, szellemes vagy és izgalmas, mindig akad egy érdekes és szórakoztató történeted a környezeted számára.

Ha a 3. fát választottad

Okos és megfontolt ember vagy. Egy nagy gondolkodó. Befelé forduló, nehezen megnyíló az alkatod, mindig arra törekszel, hogy helyesen cselekedj, még akkor is, ha ez mások számára érthetetlennek tűnik, vagy mások nem ezt az utat követik körülötted.

Ha a 4. fát választottad

Figyelmes vagy, rendkívüli és egyedi. Jók a megérzéseid, gyakran furcsának tűnsz mások számára, és ha nem értenek meg, az fájdalommal tölt el. Nagy szükséged van a személyes térre. Tisztán látod az élet fényes és sötét oldalát, nagyon érzelmes vagy.

Ha az 5. fát választottad

Öntudatos, felelősségteljes és független vagy. A saját utadat járod, tudod, hogyan kell erősnek maradnod önmagadért és azokért, akiket szeretsz. Pontosan tudod, hogy mit akarsz, és nem félsz követni az álmaid. Az egyetlen dolog, amit elvársz másoktól, az az őszinteség. És elég erős vagy ahhoz, hogy az igazságot akkor is elviseld, ha nehéz.

Ha a 6. fát választottad

Nagyon kedves vagy és érzékeny. Nagyon jó kapcsolatot ápolsz az emberekkel, sok barátod van és szeretnek a közeledben lenni. Szívesen segítesz másoknak, önmagadat pedig igyekszel mindig fejleszteni és jobbá tenni.

Ha a 7. fát választottad

Boldog vagy, érzékeny és megértő. Jó hallgatóság vagy, aki nem ítélkezik mások felett. Elfogadod, hogy mindenkinek megvan a saját útja az életben, nyitott vagy új emberekre és új eseményekre. Ritkán aggódsz, többnyire nyugodt vagy, és pontosan tudod, hogy merre tartasz.

Ha a 8. fát választottad

Bájos, elbűvölő és energikus ember vagy. Szórakoztató vagy, mindig tudod, hogyan nevettess meg másokat. Spontán vagy, lelkes és soha nem mondasz nemet egy kalandra. Ha valami érdekel, akkor addig nem nyugszol, amíg minél több ismeretre szert nem teszel azon a téren.

Ha a 9. fát választottad

Optimista vagy. És általában szerencsés. Az életet egy ajándéknak tekinted, törekszel rá, hogy a lehető legtöbbet hozd ki belőle. Mindig megtalálod a módját, hogy megbocsáss másoknak, úgy érzed, hogy az élet túl rövid a haraghoz. Ha egy pohár van félig van töltve vízzel, akkor te biztosan azt mondod, hogy félig tele van.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kihallgatták a pornós Aleskát a meztelenül talált RTL-sztár miatt

borsonline.hu

Kulcsár Edina párjának féltékenységi rohamától tartanak a tévénézők

borsonline.hu

Váratlan fordulat az eltűnt inárcsi anyuka ügyében: megtörte a csendet a szomszéd

hirtv.hu

Duzzadó botrány: Nem akárki kelt Berki Mazsi védelmére

ripost.hu

Se bugyi, se más, teljesen meztelenül mutatja meg buja idomait a tüzes vérű színésznő

hirtv.hu

Ötméteres szíjhal akadt chilei halászok hálójába

origo.hu

Szexszektát üzemeltetett, most pedig négy ember tűnt el farmjáról - nagy bajban a sztár

origo.hu

Ezeket a magyar filmeket ajánlja Janklovics Péter

borsonline.hu

Szörnyű busztragédia történt, minden utas meghalt

life.hu

Monogám kapcsolatban, fogamzásgátlás mellett is lehet hüvelyfertőzésed

További cikkek

Videó

Három szextipp, amivel a csúcsra repítheted a párodat

Ezo

3 csillagjegy anyagilag nehéz helyzetbe kerülhet augusztusban