Test és lélek

A szex az egyetlen gyógyír a szexallergiára

Bors

Létrehozva: 2017.12.04.

Furán hangzik, de igaz.

Forrás: Thinkstock

Sok férfi nem tudja, miért tüsszög, gyengül le, és folyik az orra egy jó szeretkezés után. Őkegészen biztosan szexallergiában szenvednek, ami eddig csak a nők életét keserítette meg - írja a Sun.

Azt eddig is tudták, hogy a nők között vannak olyanok, akik allergiásak lehetnek a hímivarsejtekre, azaz a spermára. Most azonban kiderült, a férfiak között is vannak ilyenek. Szex után autoimmun reakció indul be náluk a termelődött a spermában lévő endorfin hatására. Ezek a fehérjék az agyalapi mirigyben termelődnek izgalmi állapot esetén, így az orgazmus időpontjában is. A New Orleans-i orvosi egyetem dokumentációjában legalább ötven ilyen eset szerepel, viszont az is biztos, sokan orvoshoz sem fordulnak miatta, mert nem tudják, mitől van.

A kellemetlen, influenzára hasonlító tünetek akár a szeretkezés után néhány perccel, de akár órákkal utána is kialakulhatnak, és akár egy hétig is eltarthatnak. Sok férfi annyira szenved tőle, hogy munkaképtelenné is válik. Bár az okát már tudják, tenni azonban semmit nem lehet ellene, gyógyítani sem tudják. Egy dolog jó rá, a gyógyír pedig ugyanaz, mint a legtöbb allergia esetében. Nagyobb dózisú allergénnek kell kitenni a szervezetet, azaz még többet kell szexelni!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek