Test és lélek

A 7 leggyakoribb titok, amit szex után meg osztanak a nők

Bors

Létrehozva: 2017.09.11.

<p>A Csókolj, és tartsd a szád! mondás már a régmúlté, hiszen a jelen kor női már beismerték, imádják megtárgyalni és boncolgatni barátnőikkel a legintimebb titkaikat. </p>

Forrás: Thinkstock

Huszonegy ország és 8407 nő bevonásával kutatást folytatott a VictoriaMilan társkereső oldal saját felhasználói között, amely egy kérdésre összpontosult: Mi az, amit a nők szex közben megjegyeznek ma­guknak, hogy később kitárgyalhassák barátnőikkel? Az alább felsorolt hét téma biztosan felmerül minden alkalommal, mi­után ágyba vittek egy hölgyet. 

A légyott hossza

A szerelmi légyott hossza előkelő helyen szerepel a belga, finn és norvég nők beszélgetéseiben. Az idő mint tényező minden szempontból fontos a nőknek. Figyelik, hogy mennyi időbe telik, hogy elcsábítsák, hazavigyék őket, majd végül, hogy hány percet, órát, napot töltenek együtt az ágyban. Mennyi időt töltött el az úriember az előjátékkal, és ha esetleg több mint egy al­kalommal szexeltek, mennyi időbe került, míg újra készen állt. 

A férfiasság mérete  

Fontos téma, de a kevésbé megáldottak fellélegezhetnek: nem ez a legmeghatározóbb tényező, ami alapján a gyengébbik nem képviselői értékelik partnerük teljesítményét. Igaz, a pénisz mérete az első, amit az ír, lengyel és dél-afrikai nők megkérdeznek egy csevej alkal­mával. Amennyiben a méret nem volt éppenséggel ideális, akkor azt, hogyan próbálták kompenzálni a hiányosságot.

A szőrtelenítés

Lényeges beszédtéma továbbá a szőrtelenítés az Egyesült Államok, Ausztrália és Dánia hölgyei között. Ők megjegyzik, ha egy férfi borotvált, fazonra igazított, gyantázott vagy teljes természetességében pompázik a feje tetejétől a lábujja hegyéig. Az, hogy hogyan néznek ki a dolgok odalent, mindenkinek a személyes preferenciájától függ, de a hölgyek megosztottak velünk egy érdekességet: általában amit másokon elvársz, azt várják el tőled is.

Az erotikus mondatok

A spanyol, francia és angol nők szerint a szavak, amikkel meghódították őket, szintén jelentősek, de mi a helyzet azokkal az elsuttogott szavakkal, amik már a lepedőn hangzanak el? Hogy viselkedett a férfi: parancsolóan, esetleg kedvesen? Szerelmet vallott az első öt percben? Teljes csönd volt, vagy netalán izgatott párbeszéd? Mindez részét képezi majd az összesített értékelésnek, és ne legyen kétségünk, meg is osztják barátnőikkel az aktus után.

Az ízek és illatok 

Minden nő számára fontos dolgok, de a svájci, osztrák és svéd nőknél elsőként szerepel a listán. Dohányos volt az úriember? Ivott valami erőset? Megmosta a fogát, mielőtt ágyba csalt? A bőre inkább sós, édes vagy egyszerűen izzadságszagú volt? Megtette a kellő lépése­ket annak érdekében, hogy kellően tiszta legyen, és készen álljon az estére, vagy csak feltételezte, hogy a nő úgyis elmegy vele, ha egyenesen a munkából érkezett a randevúra? Minden, előbb említett részlet számításba van véve, és az urak, amennyiben szeretnék, hogy partnerük nagylelkű legyen az ágyban, azt ajánljuk, vegyenek egy zuhanyt!

Az elszántság

A férfi vágya, hogy megszerezze a nőt itt és most feltétlenül a legfontosabb téma a holland, új-zélandi és magyar nők számára, de természetesen a férfiaknak biztosnak kell lenniük, hogy a társuk nyitott az éttermi mosdóban zajló vagy a hazafelé tartó séta közbeni spontán románc ötletére. Néha a tény, hogy a folyosón kezdődött és a konyhapadlón végződött az együttlét, éppen elég beszédtémát ad.

Az állóképesség

Különösen fontos téma a német, olasz és cseh nők körében, akik elbűvölten figyelik, és emlékükbe vésik, hogy mi­lyen kemény, és milyen sokáig bírja a pasi. Akármennyire is kielégítetlenül maradnak, ami­kor egy úriember nem képes teljesíteni, mert sokat ivott, vagy mert ideges, a hölgyek nem biztos, hogy feldúltak lesznek, mert tudják, hogy ez egy csodás téma lesz másnap a csajokkal. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek