Az egészséges szervezet naponta egy-másfél liter orrváladékot termel. Ennek nagyrésze visszacsorog a garat felé –tehát lenyeljük, a többi jó esetben elpárolog vagy kifújjuk, rosszabbban kipiszkáljuk, esetleg el is fogyasztjuk. Mivel tehát a napi egyébként is lenyelt mennyiséghez képest a turkálással elenyésző produktumot tudunk csak kinyerni, bajunk – a megvető pillantásokon kívül – nem lehet belőle, a gyomorsav ugyanis könnyen elbánik a takonnyal.
De mire való egyáltalán? Az orrváladék egyrészt védi az orr nyálkahártyáját a kiszáradástól, másrészt felmelegíti a belélegzett levegőt, de ami még fontosabb, csapdába ejti és pusztítani kezdi a nem kívánt baktériumokat és porszemeket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.