Test és lélek

„Van, hogy olyannal kell jól dugnod, akit rühellsz” – 18+

Bors

2016. március 26. szombat 19:30

Halom pénzt keresnek, és még jókat is dugnak – eképp irigykednek a kívülállók a pornóipar szexmunkásaira. És ez is a legfőbb érv sok jó testű és megfelelő adottságokkal rendelkező lány és fiú számára, hogy maga is szexfilmezésre adja a fejét.

Nos, nem akarjuk a kedvüket szegni, de a „Mic” nevű amerikai weboldal híres 18+-os sztárokat kért meg nemrég a Las Vegas-i pornós expón és díjátadón, hogy fogalmazzák meg érzékletesen, mi a különbség a filmes és a valódi szex közt. A válaszok meglehetősen elgondolkodtatóak, és azoknak a pornófogyasztóknak is ajánljuk, akik hajlamosak azt (el)várni a való (nemi) élettől is, amit a képernyőn látnak.

„A sportolókat sokszor istenként dicsőítik. Hiszen olyasmire képesek, amire az átlagemberek nem. Így kéne nézni a pornószínészekre is. A legtöbb ember ugyanis nem képes hatalmas dolgokat a seggébe dugni. Nem üres duma, hogy erre nekünk magunknak is rendesen, profin fel kell készülni.” Chanel Preston (30)

„Az embernek folyton figyelnie kell arra, hogy úgy pozícionálja magát a kamera előtt, hogy az mindent rögzíteni tudjon takarás nélkül, és a fények is stimmeljenek. Senkit sem ismerek, aki így szexelne otthon. Ez egyszerűen baromi kényelmetlen.” Casey Calvert (26)

„Érdekes, hogy az emberek nem azért mennek moziba, hogy kijőve a Superman- vagy Batman-filmről, hipp-hopp repülni tudjanak. A pornóval szemben teljesen más elvárásaik vannak, mint ahogy a normál filmekhez viszonyulnak.” Jessica Drake (41)

„A legnagyobb különbség az, hogy a pornóban minden előre meg van tervezve. Semmi sem spontán, semmi sem kívánságműsor: adott napon, adott időben, azzal a bizonyos személlyel, abban a pozitúrában... Van, hogy két olyan embernek kell csinálnia, akik kedvelik egymást, van, hogy két olyannak, akik rühellik. De a jelenetnek ettől függetlenül működnie kell.” Joanna Angel (38)

„Az én dolgom nem az, hogy orgazmusom legyen a kamera előtt. Az én munkám olyan show-t tolni, hogy a nézőnek legyen tőle orgazmusa.” Kelly Shibari (43)

„A legtöbb pornószínész forgatás előtt kifaggatja a jelenetbeli partnereit, hogy mit utálnak, mit nem, ha dolgoznak, hogy szeretik csinálni, mire figyeljen. Ezért is művibb, „korlátozottabb” a szex a pornóban, mint a való életben. Emellett vannak nagyon pontos előírások és aláírt szerződések, amelyeket valamennyiünknek be kell tartani.” Ryan Driller (33)

„A szexben működnie kell a kémiának, de akivel forgatsz, azt sokszor csak húsz perce ismered. Az egész csak show.” Moe „The Monster” Johnson (34)

„A kamera nélküli kefélés természetesen sokkal intimebb. A valódi szexben lényegesen kevesebbet agyal az ember olyan dolgokon, amik rontják az együttlét élvezetét.” Jessie Lee (31)

További cikkek

Intim

Öt mondat, amit senki sem akar hallani szex után

Ezotéria

Izgalmas napok elé néz a szerelemben ez a három csillagjegy

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kiintettek egy horrorkaravánt az M3-ason, ilyen rakományt még a rendőrök is ritkán látnak - fotók

likebalaton.hu

Megérkezett Vörsre Kele, Magyarország első gólyája

origo.hu

Figyelmeztetést adtak ki, Kecskeméten gyártott Mercedesek válhatnak veszélyessé

hirtv.hu

Varga-Damm Andrea: A szocialisták szivárogtatták ki Bangóné diploma-botrányát

origo.hu

Két kolosszális szfinx szobor rejtőzött az ókori egyiptomi templomban

nemzetisport.hu

FTC: Fegyelem és szigor van, mindenki beállt a sorba – Botka Endre

vg.hu

Elhunyt Csollány Szilveszter

hirtv.hu

Még a rendőrök is elsírták magukat: egy 15 hónapos kislány 5 napig ült édesanyja holtteste mellett

vg.hu

Lefújja az utazási korlátozásokat az Európai Unió

origo.hu

Így állt meg az élet az extrém havazás miatt Isztambulban - galéria