Test és lélek

Ezeket próbálja ki a szexben, mielőtt meghal

Bors

Létrehozva: 2016.03.27.

A szex nagyszerű dolog, nem igaz? Amennyiben nem félünk kipróbálni mindent, ami csak eszünkbe jut. Vagy azokat a dolgokat, amiket most pontokba szedtünk.

A szex jó móka, intim, és óriási lehetőséget biztosít arra, hogy kreatívak legyünk. Szexelhetünk akkor is, ha szinglik vagyunk, és egyfolytában a lepedőt gyűrhetjük, ha kapcsolatban élünk. De a legnagyszerűbb a szexben mégis az, hogy még évek után sem unjuk meg. Hacsak nem mindig ugyanazt és ugyanúgy csináljuk. Ebben az esetben feltehetjük a kérdést: Miért?

Persze értető, hogy a változtatás nehéz. De szükséges. Nem mondhatjuk, hogy ami egy embernél bevált, az egy másiknál is be fog. De azt biztosan állítatjuk, hogy ezeket a dolgokat legalább egyszer érdemes kipróbálni. Saját magunk érdekében.

1. Tanuljunk meg maszturbálni

Mivel már felnőttek vagyunk. Ha még mindig az van a fejünkben, hogy az önkielégítés egy furcsa dolog, amiről még csak beszélni sem szabad nyilvánosan, akkor ideje, hogy változtassunk. Tanuljuk meg kényeztetni saját magunk, hogy sose legyünk kiszolgáltatva 100%-osan valaki másnak.

2. Gyors numera

Sokszor az, hogy nincs sok időnk rohadt izgató tud lenni.

3. Órákig tartó együttlét

Érzéki és felemelő az érzés, ha tudjuk, hogy a világ összes ideje a miénk, és mindenre van lehetőségünk.

4. Anális dolgok

Nem feltétlen az anális szexre gondolunk. Nem kell semmit erőltetni, ha nem szeretnénk. De az egész fenék és a végbélnyílás környéke egy örömzóna, amit sokan teljesen érthetetlen módon hanyagolnak. Először próbáljuk a finom simogatást, előbb egyedül, aztán egy olyan partnerrel, akiben megbízunk. Lehet tetszeni fog, de az is lehet, hogy soha többé nem fogjuk csinálni.

5. Jelezzük nyugodtan, ha nem végeztünk

Nem, az orgazmus nem szükséges a jó szexhez, és a közösülést nem szabad úgy felfogni, mint egy meccset, ahol kötelező gólt rúgni. De néha, amikor úgy érezzük, lehetett volna orgazmusunk, csak az az ember, akivel szexeltünk, már végzett rajtunk és legurult rólunk, akkor valamit tenni kell. Nem kell dühösnek lenni, csak finoman emlékeztessük arra, hogy hé, azért mert te végeztél, az nem jelenti azt, hogy én is.

6. Mondd meg, ha nem jó

Ezt minden alkalommal meg kellene tenni. Az élet túl rövid ahhoz, hogy megjátsszuk az élvezetet, miközben a partnerünk idegesítően a fülünkbe liheg. Mondjuk el, ha valamit nem élvezünk.

7. Szóljunk, ha valami nagyon jó, és többet akarunk belőle

Lehet, hogy kicsit kínosnak fogjuk érezni, amikor először azt mondjuk, “Igen, ez jó, csináld még, tovább”, vagy hogy “Nagyon szeretném, ha ezt csinálnád”, de higgyük el, megéri megszólalni.

8. Szex, hang nélkül, teljes csendben

Őrült jó buli.

9. Szex olyan hangosan, ahogyan csak lehet

Ezt csak akkor csináljuk, ha tudjuk, hogy nem hallhatja az egész ház.

10. Pornónézés

Nem mondjuk azt, hogy a pornót mindenki szeretni fogja. De az sem megoldás, hogy élből ignorálunk valamit, anélkül, hogy próbáltuk volna. Ha néha ilyesmit néz az ember, abban sincs semmi. De még egyszer, ha nem tetszik, akkor legalább meg tudjuk fogalmazni, hogy pontosan miért nem nekünk való.

11. Egy fantázia kipróbálása a való életben

Amíg megbeszéljük előre a partnerünkkel, addig nincs gond ezzel. Megosztani egy szexuális fantáziánkat azzal, akiben megbízunk, az az élet más területein is erősíti a kapcsolatunkat. Sosem fogjuk elfelejteni a közös élményt.

12. Szex a zuhany alatt

Bár mindig sokkal rosszabb, mint amilyennek elképzeljük, mégis ki kell próbálni. Mert felszabadult és azért valamennyire mégis csak izgat, ahogy a víz csorog a meztelen testeken.

13. Szexchat

Csak olyanokkal, akikben megbízunk, és ne küldjünk azonnal pucér fotókat arccal, névvel. De az izgató szexchatelés jó móka, próbáljuk ki. Elég nagy felfedezés, amikor látjuk, hogy pusztán a képernyőre írt szavak is lázba tudnak hozni szexuálisan.

14. Orális szex, adni és kapni

Mert öröm. Elegünk van abból, hogy a nők többet adnak, mint amennyit kapnak és hogy a férfiak azt hiszik, hogy teljesen ki lehet hagyni a szexből.

15. Segédeszközök

Semmi szégyellnivaló nincs abban, ha használunk olyan szexjátékot, ami valami plusz izgalmat okoz. Bátran próbáljuk ki.

16. Kötelezettségek nélküli szex

A szex nem mindig egyenlő a szerelemmel, mégis tud egészen fantasztikus lenni.

17. Szex olyannal, aki nagyon fontos nekünk

Nem kell magyarázni, ugye?

18. Békülős szex

Amikor veszekedünk és éppen nagyon utáljuk a másikat, jó módszer lehet a feszültség levezetésére.

19. Szex bekötött szemmel

A legegyszerűbb módja annak, hogy szex közben kilépjünk a komfortzónánkból. Csak gondoljunk bele: a látást kivéve minden egyes érzékszervünk felerősödik.

20. Mocskos beszéd

Először furcsa lesz, utána már nem para.

21. Elnyújtott előjáték

Több mint fél óra. Hosszú és alapos építkezés szex előtt. Az előjáték szerepe nagyon alá van becsülve, és nagyon sokan hanyagolják is, pedig a másik agyának húzása őrületen izgalmassá is válhat.

22. A teljesen magabiztos szex

Próbáljuk ki egyszer, kétszer, mindig. Tanuljuk meg, hogyan lehetünk teljesen elégedettek magunkkal, a testünkkel és azzal, amit az ágyban csinálunk. Vagy csak játsszuk meg a magabiztosságot, amíg meg nem tanuljuk. A szex hatványozottabban élvezetes, ha nincs benne egy csepp önbizalomhiány sem.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek