Test és lélek

Nagy fordulatot hoz a csütörtök

Bors

Létrehozva: 2015.08.10.

Sokat segít ezen a héten az elszántság, zűrösebb dolgainkat csak így tudjuk elintézni. A problémákat a hét végén felváltja az öröm . Demeter Mónika asztrológus írta le, mire számíthatunk.

Kos

PÉNZ: egy jelentősebb összeggel gyarapodhat számlája, ám a hét közepén egy kisebb kiadása lehet, ami egy kölcsön visszaadása, vagy egy tartozás kifizetése is lehet.
MUNKA: a hét közepén egy új munkával bízhatják meg, ami irigyei számát növeli. Új munkatárs érkezhet segítségként. A vállalkozók üzlete a hétvégén mutat fellendülést.
ÉRZELMI ÉLET: a hét második felében egy új szerelemre nyílhat lehetősége, sőt akár két jelentkező is feltűnhet. A családokra is egy békés periódus köszönthet.
HOLDHOROSZKÓP: a heti Holdjárás az otthon és a család, valamint a szerelmi élet, a gyermekek és a vállalkozási kedvre fókuszál, amit a munka területe követ.

Bika

PÉNZ: bevétel érkezését ígérik a csillagok. Ez lehet egy tartozás megadás, ha korábban kisegített valakit. A vállalkozóknak is számlájukra kerül a pénzük.
MUNKA: egy új feladattal bízza meg felettese, pluszpénzt is rendelve mellé. Ha új csoport alakul, lehet, hogy önt kérik fel vezetőnek. A vállalkozók egyik megrendelése meghiúsulhat.
ÉRZELMI ÉLET: a csütörtöki nap néhány szerelemben válaszutat jelez. A társ után vágyakozók a hét második felében várhatnak szerelmet. A házastársak a pénz miatt kerülhetnek nézeteltérésbe.
HOLDHOROSZKÓP: a hivatalos ügyek, a megállapodások és üzletek, a rokonok és a gyermekek területét öleli fel a Holdjárás.

Ikrek

PÉNZ: kisebb bevétele érkezhet, akár már a hét közepén. Munkahelyétől is remélhet egy kis pluszjuttatást. Aki adásvételt tervez, azt a hét második felére időzítse!
MUNKA: lesz munkahely, ahol hét elején kellemetlen híreket közölnek, ami sokakat álláskeresésre sarkall, és a hétvégére meg is találhatják az új lehetőséget, akár hétfői kezdéssel.
ÉRZELMI ÉLET: szerelem járja át a levegőt, akár két jelentkező személyében! Akik együtt élnek, csütörtökön konfliktusba keveredhetnek, de a hét végére helyreáll a béke.
HOLDHOROSZKÓP: a pénzügyek, a hivatalos és jogi ügyek, a rokoni kapcsolatok területén állomásozik a Hold, és a család területén zár.

Rák

PÉNZ: bevételben bővelkedhet hete. Ha valamilyen megunt tárgyától kívánna szabadulni, úgy azt szombaton érdemes meghirdetnie, a csütörtök nem alkalmas!
MUNKA: a hét közepén összecsaphatnak a hullámok a feje felett, mert a feladatok sokasodnak. Viszont az érte járó javadalom sem marad el. Aki új állást keres, még türelemre intik a csillagok.
ÉRZELMI ÉLET: néhány szerelemre megpróbáltatás vár. Aki viszont magányos, az a hét második felében fogadjon el egy meghívást, mert találkozhat leendő partnerével.
HOLDHOROSZKÓP: a Hold a jegyében kezdi meg égi útját, majd ezt követik az anyagiak, és a rokoni, valamint a közvetlen környezet területe.

Oroszlán

PÉNZ: aki felé tartoznak, esélyes, hogy megkapja elmaradását, azonban a pénz nagy részének már meg is van a helye, mivel több minden kiegyenlítésre vár.
MUNKA: aki egy kinevezést remél, jók a megérzései, mert lehet, hogy most fogják felkérni. A vállalkozók egyik kifizetése késhet, és csak a hétvégén jutnak pénzükhöz.
ÉRZELMI ÉLET: a nagy szerelemre még várni kell, viszont a meglévőkben néhányan a közös jövő mellett döntenek. A családokba béke költözhet, és lesz, ahová vendégek érkeznek.
HOLDHOROSZKÓP: ahol a héten jár a Hold, kedvez az elvonultságnak, de az ellenségeknek is. Ezt követi a személyes énje újholdként, majd a pénzügyek.

Szűz

PÉNZ: egy kisebb összeg vándorolhat zsebébe a hét közepén, ami lehet egy megkésett pénz, vagy egy sikeres eladásból befolyó összeg. A vállalkozóknak is megérkezik a pénzük.
MUNKA: egy kisebb átalakítás következtében új főnököt nevezhetnek ki, esetleg önt kérik fel erre. A vállalkozók a hét második felében több új megrendelést remélhetnek.
ÉRZELMI ÉLET: egy utazás, vagy egy társkereső ígér ismeretséget, de nem biztos, hogy azonnal szikra pattan. Néhány család a hétvégén kezdi meg megérdemelt vakációját.
HOLDHOROSZKÓP: a héten a kikapcsolódás, a közjóért tett tevékenységek területe fölött, majd a személyes énjét érinti az ekkor már újhold.

Mérleg

PÉNZ: a hétvégén egy jelentős kiadása lehet, ám szerencsés esetben ez egy nagyobb összejövetelre kiadott összeg. Ám egy várt munkahelyi plusz lehet, hogy késik.
MUNKA: csütörtökön egy önnek kevésbé tetsző döntést hozhat felettese, ami elgondolkodtathatja egy változtatáson. Aki állást keres, a hétvégére jó eséllyel meg is találja.
ÉRZELMI ÉLET: új szerelem érkezhet a magányosok életébe, így a nyár örömeit már együtt élvezhetik. A közös háztartásban élők csütörtökön összeszólalkozhatnak.
HOLDHOROSZKÓP: a Hold heti átvonulása a hivatását, majd a társas összejöveteleket támogatja, amit a megérdemelt elvonultság és pihenés koronáz majd meg.

Skorpió

PÉNZ: csütörtökön kiadása lehet, az is megeshet, hogy egyik barátját kell kisegítenie, vagy az ígért határidőre nem érkezik vissza a pénz. Azonban a hétvége ezt pótolhatja.
MUNKA: egy új feladat jelenthet kihívást, és ehhez lehet, hogy egy kisebb továbbképzésre is elküldik. A vállalkozók egyik üzlete meghiúsulhat, de egy jobb lehetőség váltja fel.
ÉRZELMI ÉLET: néhány megtört kapcsolatot rendezhet el a hét közepe. A családok nagy részébe harmónia költözik, és többen a hétvégén indulnak egy szép pihenőhelyre.
HOLDHOROSZKÓP: a Hold a hivatalos ügyek, az utazás és a karrier területe felett halad át, amit a baráti kapcsolatok követnek.

Nyilas

PÉNZ: csütörtökön pénze érkezhet, vagy ha ünnepel valamit, ajándék formájában. Néhány munkaadó is pluszt ad dolgozóinak. Ám a hét közepén valamije meghibásodhat, amit pótolni kel.
MUNKA: a hét közepén néhány munkahelyen egy kedvezőtlen változás történhet, ami sokakat álláskeresésre sarkall, és ha szerencsés, a hétvégére már tudni fogja az új utakat.
ÉRZELMI ÉLET: új szerelmi lehetőségek teszik színesebbé a hetet, vagy egy rövidebb fellángolás. Az együtt élők csütörtökön vitára számíthatnak, de a hétvége békét jelez.
HOLDHOROSZKÓP: a Hold járása a banki ügyek, a megszerzett nagyobb értékek, az utazások és a karrier területét érinti.

Bak

PÉNZ: a hét közepén váratlan kiadása adódhat, ami lehet, hogy autójának meghibásodása. Figyeljen rá, hogy mindent idejében fizessen ki, nehogy megbírságolják!
MUNKA: a csütörtök néhány munkavállalónak gyászos lehet, mert megszűnik munkaköre, viszont szerencsére a hét végére jó eséllyel találhat másikat, és hamarosan új helyén kezdhet.
ÉRZELMI ÉLET: néhány kapcsolat megpróbáltatásra ítéltetett, ami akár a hét közepén is megtörténhet, ám új szerelmet is ígérnek a csillagok, ami a hétvégén a vihar erejével érkezik.
HOLDHOROSZKÓP: a társas kapcsolatok, az együttműködések, majd a más által szerezhető pénz területét érinti a Hold útja.

Vízöntő

PÉNZ: a hét közepén kiadás, majd egy bevétel várható. A vállalkozók is ekkor remélhetnek egy remek üzletet. A banki és hitelügyek szerencsésen alakulnak.
MUNKA: legyen óvatos a munkahelyi ellenségeivel, de még azokkal is, akit nem gondol annak, mert igen nagyot csalódhat. A vállalkozók egyik megrendelője csütörtökön visszaléphet.
ÉRZELMI ÉLET: abban a szerelemben, ahol érzik a felek, hogy valami nagyon nincs rendben, a hét közepe vízválasztó lehet. A magányosok pedig a hétvégére remélhetnek új kapcsolatot.
HOLDHOROSZKÓP: a heti Holdállás a munka és a társkapcsolat területét öleli fel. Ha szükséges, érdemes élni mindkét területtel!

Halak

PÉNZ: a hét közepén egy váratlan bevétel szerezhet örömöt, és a banki ügyek is jó irányba tartanak. Lehet, hogy egyik barátja kölcsönért folyamodik önhöz.
MUNKA: egy új feladatot oszthatnak önre és egy új munkatárs is érkezhet a csoportba. Lesz, akit felkérnek egy igen előnyös pozícióra, de egy új hivatás is elképzelhető.
ÉRZELMI ÉLET: inkább a rövidebb életű és titkos szerelmeknek kedvez ez az időszak. A hét közepén néhány családban felbomolhat a harmónia, ami jó esetben a hét végére helyreáll.
HOLDHOROSZKÓP: a Hold a héten a gyermekek, a vállalkozás, a kreativitás, és a munka területét érinti, majd a társkapcsolat felé veszi útját.

 

Nacsa Olivér: a vidámság népszerűvé tesz

Nem igazán hiszek benne, de a párommal néha elolvasunk egy-egy napi horoszkópot – mondta Nacsa Olivér. – Az Oroszlán, mint én is, megvalósító ember. Mi sem jellemzőbb erre, minthogy kitaláltam a Budavári Palotakoncertet. Sokan mondták, hogy nem fog összejönni, de én hittem benne.

– Tudatosan építettem az életem. Több lábon állok, szeretek jól élni, de sokat is dolgozom érte. Az Oroszlán szeret a társaság középpontjában lenni. Az ilyen embereket szeretik a nők is. A humor is sokban hozzájárul a hatásos munkához, a vidámság népszerűvé tesz. Bizonyíték erre a pályám. Békés megoldásokra törekszem, de ha kell, a kesztyűt is felveszem. Kevés embert engedek közel magamhoz, de értük bármire képes vagyok. Ha úgy adódik, nagyvonalúan sokat költök rájuk.

– Szeretem, ha elismernek, és nem érdekel, ha valaki erre nem hajlandó. A rossz kritikába nem halok bele. Mindig előre nézek. Húsz év után biztos vagyok magamban. Fontos, hogy büszke lehessek a páromra, és kell, hogy ő is látványosan szeressen. Nem szeretem a buta embereket. Szeretek jó minőségű életet élni. Olyan eseményekben részt venni, és olyan emberekkel találkozni, amitől és akiktől jobbá válok, de azt nem hiszem, hogy nekem mindez automatikusan járna. Nem vagyok irigy, örülök mások sikerének, de a sajátomra koncentrálok. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek