Test és lélek

Nagy szerelmek: Johnny Depp és kalandjai

Tamás Rita

2015. február 8. vasárnap 22:00

Johnny Depp a napokban feleségül vette kedvesét, Amber Heardöt. Az 51 éves színésznek ez a második házassága, de szerelmi kalandjaiból volt sok.

Szülei nem éppen hétköznapi életet éltek, mérnök apja és pincérnő anyja folyton úton volt, kisgyerek korában húsz különböző településen laktak. Négyen voltak gyerekek, ő a legkisebb, ezért talán őt viselte meg a legkevésbé a folytonos költözés, hétesztendős volt, amikor végre letelepedtek Floridában. 12 évesen kapta első gitárját, nem sokra rá az élete nagy fordulatot vett: szülei elváltak. Ő egyre inkább elmélyedt a zenében, 16 esztendősen otthagyta az iskolát, és csak a zenélésnek élt. Hiába gondolta meg magát később, osztályfőnöke tanácsára a zenére összpontosított minden idegszálával.

Fiatalon, húszévesen nősült először, zenekara énekesének húgát vette feleségül, ám Lori Anne Allisonnal csak két évet éltek együtt. Ám a kapcsolatuk örökre megváltoztatta életét, hiszen a sminkesként dolgozó Lori mutatta be Nicolas Cage-nek, az akkor már ismert színésznek, az ő javaslatára kezdett el a színművészettel foglalkozni.

Egy tinisorozatban mutatkozott be, ami meghozta számára a hírnevet, hamar ismert és elismert lett, ma a világ legtöbb pénzt hozó produkcióiban szerepel. Legnagyobb örömére nem skatulyázták be, mindenféle karaktert jól meg tud formálni.

Válása után nem volt unalmas a szerelmi élete: Jennifer Grey és Sherilyn Fenn színésznőkkel járt jegyben, majd Winona Ryder hódította meg a szívét. Hollywood álompárjának számítottak, Depp jobb karjára rátetováltatta a Winona mindörökké feliratot, ám a románc mégis véget ért. Egy másik nehéz eset, Kate Moss drogos szupermodell boldogította egy darabig, mígnem ki nem kötött Vanessa Paradis francia énekesnő mellett.

Tizennégy évig alkottak egy párt, csodálatos, nyugodalmas életüket, amit az Egyesült Államok és Franciaország között osztottak meg, tökéletessé tette két gyermekük érkezése. Lily-Rose 15, Jack 12 esztendős, Depp, ha lehet ezt mondani, az igazi, legmélyebb szeretetet irántuk érzi.
– Egy gyerek meghatározza az egész életedet – nyilatkozta róluk. – Mindenütt veled vannak lélekben, ha dolgozol, ha intézed az ügyeidet. Nem tervezed ezt a mély szeretetet, csak jön. Én sem terveztem, csak haladtam az utamon. Ők az én végzeteim.

2012-ben lett vége a Paradis-val folytatott, egy egész életre tervezett kapcsolatának, mostani szerelmét, a lánya korabeli, amúgy biszexuális Amber Heardöt 2011-ben ismerte meg. Esküvőjüket az elmúlt hét végén tartották Los Angelesben, szűk családi körben, a nagy lagzira ezen a hét végén kerül sor Depp Bahamákon található magánszigetén. Hogy kapcsolatuk mennyire lesz tartós, nem tudni, ismerve Deppet, nehéz elhinni, hogy képes tartósan megállapodni… 

További cikkek

Intim

Öt mondat, amit senki sem akar hallani szex után

Ezotéria

Izgalmas napok elé néz a szerelemben ez a három csillagjegy

Ez is érdekelhet

she.life.hu

Rossz hírem van: ez történik veled, ha nem szexelsz rendszeresen

hirtv.hu

Holtan találtak egy 21 éves diáklányt a fürdőszobában

kemma.hu

Biznisz közben csaptak le Tatán a zsaruk dílerre és vevőjére (fotók)

origo.hu

Emelkedik a cápatámadások száma

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a svédek nem játszanák le a helyosztót, ha nem jutnak elődöntőbe

vg.hu

Növekszik a kereslet a J&J vakcinái iránt

szon.hu

Az újságból tudta meg a nagypapa, mit csinált Pap Dorci és Patrik!

origo.hu

Ön is megveheti Michael Schumacher bivalyerős családi Mercedesét - képek

nemzetisport.hu

DVSC: Tőzsér megerősítette, érdeklődtek Dzsudzsák iránt

origo.hu

5 éve ezen a napon halt meg John Hurt - képek