Test és lélek

Az orális szex öröm lehet, de kötelesség nem

2015. február 7. szombat 16:00

Kedves férfiak! Szeretném most Önöket tisztába tenni! Persze – akinek nem inge, ne vegye magára! – azt hiszem, jó néhányan ismernek majd magukra az alábbi problémák feszegetése közben.

A hatvan körüli férfiak közül sokan vannak tévedésben a korosztálybeli nőket illetően, ezért vagyok kénytelen erről írni.

Sok-sok év tapasztalatairól próbálok összegzést adni, és ha ezek elolvasása után csak egyetlen férfi gondolkodik el, majd viszonyul ezentúl másképpen a nőkhöz, már megérte.

Tíz éve keresem a párom, voltam különböző társkereső oldalakon, olvastam tippek sorát annak reményében, hogy társra lelhessek. Azonban egy dologról soha, sehol nem esik szó, nevezetesen – nevezzük nevén! – az orális szexről (nem előjátékként, végcélként). Régebben ez nem volt központi kérdés, a saját párkapcsolataimban sem. Ezért beszélek az elmúlt tizenévekről, amióta ez fontos lett – a fér­fiaknak!

Olvastam számtalanszor a randikon elkövetett hibákról, de sehol nem találtam olyat, ami rám vonatkozott volna. Akkor hol a hiba, ha sem leírva, sem személyes tapasztalataim alapján nem éreztem problémát a kapcsolatteremtés terén. Sőt! Mégis egyedül vagyok…

Persze azt is leírhatom, hogy nekem miért nem tetszettek a férfiak. Erre egyetlen szó a tévhitben élés. Erről meg kevés szó esik.

Kedves férfiak! Higgyenek a tükörnek! Önök is öregszenek, pocakosodnak, ritkul a hajuk, megereszkednek az izmaik, a tokájuk. Miért csak a nőkön látják ezt, saját magukon nem?
Az 50-es, 60-as férfiak nem magukhoz korban illő nőt keresnek, hanem 10-20-30 évvel fiatalabbat (pénztárca függvénye, ki milyet). Pedig általános tapasztalatom, hogy a potenciát nem javítja egy jóval fiatalabb nő (legfeljebb csak rövid ideig).

Milyen sokan hiszik magukról, hogy pompásan teljesítenek az ágyban, miközben szánalmas a produkciójuk. Ezt szokták meg évtizedek alatt, adott esetben egy fáradt asszony mellett, aki örült, hogy minél előbb szabadul a kötelezettségből. A legrosszabb, ami ezután elhangzik: jó volt neked? Én ilyenkor a döbbenettől szólni sem tudtam. Hogyan kérdezhet ilyet egy férfi két perc után, hiszen el sem kezdődött, és máris vége volt!

Ennél is rosszabb, amikor a férfiak azt gondolják, sőt hangoztatják, hogy nem ők, hanem a partnernők a hibásak a megfelelő „állóképesség” elmaradásáért. Pedig a hiba az Önök készülékében van, kedves férfiak – vagy az érzelmek hiányában keresendő!

(A megkérdezettek többsége nem vállalja fel nézeteit, nem akarnak párjukkal konfrontálódni, mert valljuk be, a férfiak nehezen meggyőzhetők a „nem” miértjéről.)
Látható, hogy a nők 25 százaléka teszi ezt meg kedvvel, önszántából, a többiek pedig elhanyagolnák, mellőznék, ha tehetnék. Milyen érdekes: a nők mindent megtesznek a férfiakért, és csak kevés férfi mond le a nő kedvéért erről vagy bármi másról.

Mert kedves férfiak, ha hiszik, ha nem, vannak normális férfiak is, akik orális szexet nem kedvelő nőt is el tudnak társként, szerelmükként fogadni. Nekem is voltak ilyen kapcsolataim, volt olyan, aki 4-6 évig is kitartott mellettem úgy, hogy nem kapta meg ezt a kielégülési formát, mégis tartalmas, boldog napokat éltünk át. Nekem egy férfi TÁRSNAK kell, nem egy szexuális eszköznek (volt ilyen is), és ezt várom el a páromtól is: több legyek számára, mint egy eszköz.

Úgy gondolom, az a fő probléma, hogy sok férfi agya úgy van kódolva – divatból, szexfilmek hatására, önimádatból, agresszióból –, hogy nem értékelhető az a nő, aki nem akar furulyázni.

Nőtársaimnak azt ajánlom: őszintén vallják be az orális szexhez való viszonyukat, és akkor talán nem itt tartunk majd. Tudom, mi rontottuk el a férfiakat, mint ahogy az orvosokat a dugipénzzel, tehát nekünk is kell helyrehozni!


Ezt kezdtem el ezzel az írással…

Egy középkorú női olvasójuk

További cikkek

Intim

Öt mondat, amit senki sem akar hallani szex után

Ezotéria

Izgalmas napok elé néz a szerelemben ez a három csillagjegy

Ez is érdekelhet

heol.hu

Két ember halálához vezetett a kerecsendi férfi felelőtlen száguldozása

borsonline.hu

A nagy méretű válltáskák komoly vállfájást okozhatnak

life.hu

Ezt az élelmiszert semmiképpen ne fogyaszd a koronavírus-járvány ideje alatt

hirtv.hu

"Véreb módjára jártuk az utcákat" +VIDEÓK

kemma.hu

Szlovák besurranótolvaj járta a házakat Komáromban, letartóztatták a férfit

origo.hu

Alapfunkció tűnt el érthetetlenül az iPhone 13-ból

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Micsoda este Budapesten! – izlandi lapszemle

origo.hu

Többségi tulajdonrészt szerez az állam a debreceni repülőtér üzemeltetőjében

vg.hu

Megbokrosodott hirtelen a forint, de nincs egyedül

life.hu

Mélyaltatásban szülte meg kislányát a covidos magyar kismama

origo.hu

Megijedt a gyalogos a locsolóautótól a zebrán, iszonyatos vége lett, hogy visszafordult

origo.hu

Nagyon ritka, százmilliókat érő autókincset találtak egy elhagyatott pajtában