Test és lélek

Horoszkóp: kiereszti karmait az oroszlán

Bors

Létrehozva: 2014.08.18.

A héten az Oroszlán megmutatja kellemetlenebbik oldalát is, és ez a legtöbb jegyre hatással lesz. Egyeseket türelmetlenné, arrogánssá és túlzottan büszkévé tesz majd, mások fokozottan hajlamossá válnak a tékozlásra. Demeter Mónika asztrológus mutatja be, mire ügyeljünk.

KOS

PÉNZ: esélyes, hogy pénzhez jusson, ami lehet egy nagyobb összeg is. Egy adásvétel is összejöhet, ami csütörtökön lehet aktuális.
MUNKA: aki ebben érdekelt, feljebb léphet a ranglétrán, de titkos ellenségei tervet eszelhetnek ki ön ellen! A vállalkozóknak hétfőn egy új megrendelésük lehet.
ÉRZELMI ÉLET: hét elején megismerkedhet valakivel, akivel akár együtt nézhetik a tűzijátékot. A szerelmesek közül pedig többen teszik hivatalossá a kapcsolatukat.
ÜZENET: ha módjában áll, szervezzen egy hosszú hétvégét, a szerdai napot fejelje meg két nap szabadsággal, jól telik majd.

BIKA

PÉNZ: a hétfő bevételt vagy ajándékot hozhat. Aki ingatlanügyben érintett, fordulat lehetséges, pozitív előjellel. Kedden adjon el.
MUNKA: többen ma kezdik meg új pályafutásukat, vagy találkoznak egy jobb lehetőséggel. A vállalkozóknak két megbízás is számításba vehető, de a keddivel legyen óvatos!
ÉRZELMI ÉLET: a társtalanoknak minden esélyük megvan egy új szerelemre, a szerelmeseknek pedig egy összeköltözésre, vagy akár házasságra is. A családokba harmónia költözhet.
ÜZENET: hétfőn többen egy családi összejövetelt tartanak névnap, vagy születésnap megünneplése alkalmából.

IKREK 

PÉNZ: aki ingatlan értesítést tervez, sikerrel járhat, de a más típusú ügyek is szerencsések, mint pl. egy felújítás kezdete, vagy vége.
MUNKA: egy feljebb lépési lehetőség adódhat, és lesz, ahová új felettes érkezik. A vállalkozóknak egy igen komoly üzlet van kilátásban, ami hosszú távú is lehet.
ÉRZELMI ÉLET: a függetleneknek van okuk a reményre, mivel egy komoly szerelem lehetőségére esélyesek. A családokban kedden feszültség, de pénteken már béke várható.
ÜZENET: a jól működő kapcsolatokban több pár meghozhatja a döntést, miszerint összekötik életüket. Merjen belevágni és elköteleződni.

RÁK

PÉNZ: a hétfő tartogat plusz bevételt azon szerencséseknek, ahol munkahelyi jutalmat osztanak, de ezen fölül is jöhet némi pénz.
MUNKA: egy plusz feladattal bízhatják meg, aminél esélyes, hogy honorálják is. A vállalkozók pedig egy régebbi szerződésük munkálatait most kezdik meg teljesíteni.
ÉRZELMI ÉLET: a hét második felében egy új ismeretségre van kilátás, pl. egy utazás kapcsán, vagy a közvetlen környezetében. A családok közül többen indulnak vidéki rokonaik meglátogatására.
ÜZENET: aki most indul egy nyár végi vakációra külföldre, előfordulhat, hogy apróbb bosszúság éri az utazáskor.

OROSZLÁN

PÉNZ: jelentősebb pénzforgalmat ígérnek a heti állások. Akinek van ki nem fizetett pénze vagy tartoznak felé, az végre megérkezik.
MUNKA: a hét második felében egy új feladat elvégzésére kérhetik fel, melyhez pénzt is rendelnek. A vállalkozókra egy remek üzleti lehetőség vár, de lehet, hogy kell némi háttérszél is.
ÉRZELMI ÉLET: egy új, de lehet, hogy egyelőre titkos kapcsolat születhet, ami hivatásához köthető. A családok egy kiegyensúlyozott hétre számíthatnak.
ÜZENET: ha valamilyen kétes kimenetelű üzleti ajánlattal keresnék meg, kétszer is gondolja meg, hogy felvállalja e a nagy kockázatot!

SZŰZ

PÉNZ: szerencsés esetben hétfőn egy nagyobb összeghez juthat, ami lehet egy titkos bevétel is. A hét második felében remek üzletere esélyes.
MUNKA: néhány munkaközösség élére új felettest nevezhetnek ki, aki akár ön is lehetne, de mindenképpen harmonikus együttműködés lehetséges. A vállalkozókra új megrendelés vár.
ÉRZELMI ÉLET: a magányosok esélyesek egy új kapcsolatra, a régebben és jól működő szerelmekben pedig össze is költözhetnek a felek. A családokba is harmónia költözik.
ÜZENET: a hét második felében családi kapcsolatai élénkülhetnek fel, így egy rokonlátogatás elképzelhető.

MÉRLEG 

PÉNZ: a hét második felére ígérnek némi bevételt a csillagok. Ha van külföldi rokona, érkezhet onnan is, vagy a családtól.
MUNKA: egyik munkahelyi ellensége akciót indíthat ön ellen, akkor is, ha távol van. Legyen óvatos! Aki állást keres, részmegoldásként találhat egyet, de lehet, hogy nem lesz bejelentve.
ÉRZELMI ÉLET: új szerelmet nem, viszont összeköltözések és házasságok sokaságát jelzi ez az időszak. Az együtt élők és a házasok napjai is örömtelinek ígérkeznek.
ÜZENET: ha a mai napon egy összejövetelre, vagy valamilyen programra hívják, éljen a lehetőséggel, mert feltöltődést ígér!

SKORPIÓ

PÉNZ: néhány munkaadó jutalmat oszt beosztottjainak. Ha egy szerződést, vagy adásvételt tervez, arra a hét második fele kedvez.
MUNKA: lassan mindenki visszajön éves szabadságáról, így a terhek is kevesebbek. Lesz munkacsoport, ahová új főnök érkezik. A vállalkozóknak új vevőjük lehet, de legyenek óvatosak!
ÉRZELMI ÉLET: a társtalanokra rámosolyoghat Ámor, lehet, hogy épp egy összejövetelen, vagy a baráti társaság révén. A családok pedig barátaikkal szerveznek találkozót.
ÜZENET: aki cégét vezeti, annak két érdeklője is lehet. A hétfőivel nincs is baj, de a keddi valamiben nem tisztességes!

NYILAS

PÉNZ: a hét második felére várható némi plusz. Kedden egy kisebb üzemzavar keletkezhet otthonában, amit azonnal orvosolni szükséges.
MUNKA: néhányan hétfőn kezdenek új munkahelyükön, illetve a keresők ráakadhatnak egy nagyszerű ajánlatra. Megbízhatják egy nagyobb feladattal, amit lehet, hogy ön fog majd össze.
ÉRZELMI ÉLET: aki külföldön tartózkodik, vagy indul oda magányosan, lehet, hogy vissza már egy új kapcsolattal érkezik. A családokban a kedd konfliktusos lehet, de hamarosan helyreáll a béke.
ÜZENET: aki külföldre adott be álláspályázatot, vagy egy külföldi tulajdonú céghez, esélyes, hogy elnyerje. 

BAK

PÉNZ: a szerencsések egy nagyobb összeghez juthatnak valaki, vagy valami révén. Egy elmaradt kifizetés is végre átutalásra kerülhet.
MUNKA: lesz, aki új helyén kezd, vagy talál egy jobb lehetőséget, esetleg őt keresik fel. A vállalkozóknak egy kiváló megbízásra nyílhat lehetőségük, érdemes élni vele!
ÉRZELMI ÉLET: aki magányos, tárja ki szíve kapuit, mert egy komoly szerelem érkezhet életébe! A családok közül többen a hét második felében indulnak megérdemelt vakációjukra.
ÜZENET: az adásvételekben és az üzleti ügyekben fokozott óvatosság kívánatos, mert rafinált lehet a másik fél!

VÍZÖNTŐ 

PÉNZ: érkezhet ugyan bevétele, de úgy tűnik, annak már megvan a helye. Ingatlanügyekben pozitív fordulat várható.
MUNKA: a hét második felében új felettes érkezhet, vagy a csoportból emelnek ki valakit vezetővé. Ugyanekkor a vállalkozóknak is kedvező, mivel új megrendelőt szerezhetnek.
ÉRZELMI ÉLET: a függetlenek esélyesek egy új kapcsolatra, de azt valamiért el kell titkolni, lehet, hogy azért, mert hivatásával függ össze. A családokra egy kiegyensúlyozott hét vár.
ÜZENET: a stabil alapokkal nem rendelkező szerelmi kapcsolatokra a szakítás árnyéka vetülhet, mivel feltűnhet egy harmadik.

HALAK 

PÉNZ: aki munkahelyet váltott és most esedékes a fizetés, már jóval nagyobb összeget vihet haza, és egy jutalom sem kizárt.
MUNKA: néhányan ma találnak egy remek állást, és lesz, aki már új helyén kezd, de megeshet, hogy felkérik egy magasabb pozícióra. A vállalkozóknak a hét második fele ígér új megbízót.
ÉRZELMI ÉLET: a szerelmesek egy összeköltözést fontolgatnak és meg is teszik. A családok közül többen barátaikkal töltik a hét második felét, ahol egy érdekes, új ismeretség várja.
ÜZENET: ha kedden valamilyen rendellenességet tapasztal valamelyik háztartási eszközében, hívjon szakembert!

Radics Gigi: ismerem a képességeimet

Napi rendszerességgel nem olvasom a horoszkópokat, de azért néha kíváncsi vagyok rá. Jókat nevetek, ha valami nem jön be. Személyre szólót még nem készítettek, csak numerológiai elemzést. Konkrét dolog nem volt benne, csak annyi, hogy a karrierem fontosabb lesz, mint a ma- gánéletem. Hogy ez mennyire lesz igaz, az még a jövő zenéje.

Ami az Oroszlán jellemvonásait illeti, valóban öntudatos vagyok. Ismerem a képességeimet, ezt használom is, hiszen ez a feladatom és a szenvedélyem. Koromnál fogva nem érzem, hogy képes lennék másokat vezetni. A nagyszabású tervek elkészítését is inkább azokra bízom, akiknek ez a szakterületük. Bízom bennük, mert szépen alakul a karrierem.

Igaz az is, hogy szeretem, ha a közönség elismeri a munkám, hiszen az előadóművészi pálya arról szól, hogy hatással vagyok másokra. Ezt nem is szégyellem. Elfogadom a jellemzésből, hogy szeretek nagyvonalú lenni, de ez nálam nemcsak kiemelt személyekre igaz, hanem akár hajléktalanokra is.

Múltkor egy parkolóban segítettem ki így valakit, és örültem, hogy megtehettem. Nagyon fontos számomra a család, ezt a tulajdonságomat otthonról hoztam. Mióta felköltöztünk Pestre, a nagy családi összejövetelek ritkábbak, de a nagy ünnepeket igyekszünk együtt tölteni. A luxus nem hiányzik, a zene amúgy is sokat ad. Többek között a gyerekek szeretete is. Előadások után rám csimpaszkodnak, én vagyok nekik a cuki nagylány. Puszit kérnek, és ez jól esik.   

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek