Test és lélek

Tavaszi horoszkóp: mire számíthatunk ebben az évszakban?

Bors

2014. március 8. szombat 17:00

A megújulás időszakában nem csak a környezetünkben, hanem a lelkünkben, sorsunkban is megpróbálunk rendet rakni. Ennek sikere hozzáállásunktól is függ, és természetesen a csillagállások is befolyásolják. A tavaszi horoszkópból megtudhatja, mire számíthat a kikelet havában.

Kos

Az elmúlt időszak bonyodalmai hamarosan rendeződnek. Ez annak is köszönhető, hogy kilép az álomvilágból és újult erővel kezd neki tervei megvalósításának. Érzelmi életében végre képes lesz meghozni azt a döntést, amit már régóta halasztgatott. Munkájában változásra számíthat, hogy ez miként alakul, az a határozottságán múlik.

Bika

Meghozza a végső döntést karrierjével kapcsolatban, amivel egy nagy változás kezdődik életében. Ez a helyzet magánéletére is hatással lesz: néhány végleg elszakadó baráti kapcsolatot újak váltanak fel. Lelke felfrissül, régóta tartó egészségügyi problémája gyors javulásnak indul. Ha ebben az időszakban nem lankad a figyelme, sikereket érhet el.

Ikrek

Még mindig kitart az utóbbi időre jellemző meggondolatlansága, pedig a következő hetekben nagy döntések elé kerül. Legyen óvatos, mert sok múlik majd ezeken! Társasági életét tegye takarékra, ha nem akar a nagyobb bonyodalmat a családjával. A testéből érkező jelekre, kisebb fájdalmakra most már oda kell figyelnie, ideje egy kivizsgálásnak!

Rák

Munkahelyi és szerelmi vitákkal kezdődik a tavasz, de tárgyilagosságával és kedves természetével gyorsan úrrá lesz ezeken. Sikerül megoldania egy régóta húzódó problémáját is, ami az otthonával kapcsolatos. Ez az időszak arra is alkalmas lesz, hogy elzavarja a múlt kísérteteit, hogy új kapcsolatok és élmények álljanak a helyükre.

Oroszlán

Itt az ideje, hogy kihasználja született és csillagjegye adta erős akaratát. A következő időszakban csak észérvekkel és határozottsággal tud bizonyítani. Egy ideje igen erősen vágyik valamire, amit most elérhet. Arra azonban ügyeljen, hogy céljai elérése mellett szeretteire is fordítson időt, különben családi kapcsolatai lesznek az áldozatai ennek.

Szűz

A tavasz legfőbb feladata, hogy megtanulja beosztani idejét a munkával töltött idő és a magánélete között. Kreatív képességei csak akkor lendülnek be igazán, ha harmóniába kerül önmagával, és elhagyja az időnként ok nélkül jelentkező önvádat és lelkiismeret furdalást. Így azzal a szakmai lehetőséggel is élni tud majd, amit hamarosan megkap.

Mérleg

Itt az ideje az elvarratlan szálak végleges eldolgozásának! Ahhoz, hogy élni tudjon a tavasszal adódó lehetőségekkel, el kell űznie a múlt árnyait. Ha ezt meg tudja tenni, akkor a lelkét újra felmelegítő érzelmi kapcsolatra, és a pénztárcáját is hizlaló munkára találhat. Ehhez azonban önmagában kell néznie, még akkor is, ha ez fájdalmas lesz. 

Skorpió

Nem söpörheti tovább a szőnyeg alá a rokoni kapcsolatokban fennálló problémákat! Ezzel nem csak önmagának, hanem a családjának is árt. Használja híres igazságérzetét és határozottságát annak érdekében, hogy a rendrakás gyorsan történjen. Megújult lelkierejével arra is lesz ereje, hogy fellendítse karrierjét vagy már megkezdett ügyeit.

Nyilas

A jó idő megérkezésével a kedve és a lelke is virágozni kezd, ami hajlamossá teheti a szétszórtságra és a meggondolatlan tettekre, kijelentésekre. Ezzel könnyen bajba sodorhatja magát. Újdonsült lendületét használja inkább arra, hogy ügyesen kihasználja a nemsokára adódó kiváló lehetőségeket. 

Bak

A már régóta tartó anyagi gondjaira talál több kiváló lehetőséget, de csak annak járjon utána, ami legális és később is bátran fel tud vállalni. Kapcsolatában most csak korrektséggel tud elrendezni mindent, a hamis szavak, a tiltott út a következő hónapokban biztosan rosszul végződnek. Egy izgalmas ismeretség várja már tavasz elején.

Vízöntő

Döntéshelyzet döntéshelyzet hátán - erről szólnak a következő hónapok. Ráadásul a legtöbbször lényeges, az életét befolyásoló dolgokról kell határoznia. A felelősségteljes feladatot segíti, egy új ismerős, aki nem csak önbizalmat, de vidámságot is hoz napjaiba. Ez a lendület abban is erőt ad, hogy lezárjon a múltjában egy régóta nyomasztó ügyet.

Halak

Az elmúlt egy, másfél évben sok izgalmat hozott a munkája, vállalkozása és ez nem volt mindig kellemes. Most azonban lehetősége lesz rá, hogy az eddig tapasztaltakból csak a jót emelje ki, és azzal foglalkozzon, ami örömet és sikerélmény szerez. Ez nem csak lelkére, de anyagi helyzetére is kedvező hatással lesz majd.

További cikkek

Intim

Öt mondat, amit senki sem akar hallani szex után

Ezotéria

Izgalmas napok elé néz a szerelemben ez a három csillagjegy

Ez is érdekelhet

life.hu

Megdöbbentő dolog derült ki a Covid-oltásokról: sok esetben ez okozza a mellékhatásokat

mindmegette.hu

4 dolog, amit SOHA ne csinálj a konyha takarítása közben

life.hu

Sztárok, akiktől el kellett búcsúznunk 2021-ben

mandiner.hu

Oroszország harckészültségi ellenőrzésekbe kezdett

delmagyar.hu

A Tiszába ugrott egy személy Szegeden - Fotók

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Corrales-bravúrokkal Spanyolország elődöntős

origo.hu

Varga Mihály: Az eddiginél magasabb kamatprémiumot fizet a Prémium Magyar Állampapír

she.life.hu

Rossz hírem van: ez történik veled, ha nem szexelsz rendszeresen

mandiner.hu

Fürjes Balázs: Nem lesz privatizáció, a Haggenmacher villa köztulajdonban marad!

life.hu

Ez a hatóanyag gyorsítja a koronavírusból való felépülést: gyógyszertárakban vény nélkül kapható

origo.hu

Így állt meg az élet az extrém havazás miatt Isztambulban - galéria