Test és lélek

Heti horoszkóp: kitartásra biztatnak a csillagok

2014. március 3. hétfő 16:00

Az anyagi és a szerelmi ügyek kerülnek középpontba ezen a héten. Mindkét területen nagy meglepetések várhatók, amelyek egyes csillagjegyek szülötteinek örömet, másoknak inkább idegességet hoznak. Demeter Mónika asztrológus számította ki, mi várható a következő napokban.

KOS március 21.–április 20.

PÉNZ: a hét eleje kiadással kezdődik, a lakására vagy egy műszaki meghibásodásra szükséges költeni. Egy családi rendezvény is drága lesz.

MUNKA: sok munkahelyen még tart az átszervezés, az összes hátrányos lélektani hatásaival együtt. A vállalkozóknak egy kisebb üzlet van kilátásban. Az állást keresőknek még várniuk szükséges egy ideig.

ÉRZELMI ÉLET: legfeljebb egy apróbb flört vagy egy rövid életű titkos viszony jöhet szóba. Néhány együttélés kritikus időket él, és sajnos ez a héten még mindig érezteti hatását.

ÜZENET: a hét elején költekezési láz vehet erőt önön, az egyetlen megoldás, ha inkább elkerüli a csillogó kirakatokat!

Bika április 21.–május 20.

PÉNZ: egy elmaradt bevétel még mindig nem érkezik meg. Autójára és egy fiatalabb rokonra is költenie kell.

MUNKA: a kollégák között nagy lehet az ellenségeskedés a pozícióféltés miatt, mivel néhol átalakítás vette kezdetét. A vállalkozók közül többen epekedve várják a megbízást, ami még várat magára.

ÉRZELMI ÉLET: egy ismeretség sehogyan sem akar összejönni, ezért kár is erőltetni. Néhány szerelem végleg elszakadhat. A házastársak között ma nézeteltérés lehet.

ÜZENET: komolyabb szerződést vagy nagyobb adásvételt még a héten sem tanácsos kötni, ahogyan a peres és jogi ügyeket is célszerű kerülni.

IKREK május 21.–június 21.

PÉNZ: a pénzügyi gondok egészen a ­hét­végéig kitartanak. Hétfőn némi jövedelemhez juthat ugyan, de ez elenyésző lehet.

MUNKA: még mindig nem árt az óvatosság a kollégáival, mert lehet, hogy az a legnagyobb gazember, aki önnel szemben együttérzést színlel. A vállalkozók egyik megrendelése meghiúsulhat.

ÉRZELMI ÉLET: lesz szerelmi kapcsolat, ami nem éli meg a hét elejét sem. Újat pedig most nemigen érdemes kötni, mert ott valami hibádzik majd! A házastársak közötti konfliktus még mindig nem csitul.

ÜZENET: egy baráti kapcsolatban nagy törés keletkezhet, aminek a következő állomása a tavasz végén várható.

RÁK június 22.–július 22.

PÉNZ: bevétel várományosa még a hét elején. Ám egy komoly összeg is kifizetésre vár, amit igen nehéz összeraknia.

MUNKA: sok cégben felbolydulás lehetséges a bejelentett változtatások miatt, így többen álláskeresésbe kezdenek. A vállalkozók két megrendelése közül az egyiket visszamondhatják. 

ÉRZELMI ÉLET: néhány szerelem válságos időket él, így nem ritka a ­sza­kítás sem. A családokban ma még diszharmónia uralkodhat, de ez folyamatosan csitul.

ÜZENET: lehet, hogy érzékenyen érinti egy-egy kolléga távozása, de ettől a változástól a kapcsolatot még továbbra is ápolhatják!

OROSZLÁN július 23.–augusztus 23.

PÉNZ: egy várt bevétel még mindig késik. Egy minimális munkahelyi plusz érkezik, de ez nem segít anyagi gondjain.

MUNKA: egy új, pénzes feladatot oszthatnak önre, amit lehet, hogy inkább az ellenségei közül szeretett volna valaki megcsípni. Ez elég ok lesz egy féltékenység kirobbanásának, ami a pletykákat is elindítja.

ÉRZELMI ÉLET: sok szerelmi viszony és házasság a „szakítsak, vagy tovább folytassam?” időszakát éli, mely a hétvégére némileg enyhül, de április végén újból napirendre kerülhet.

ÜZENET: ha lehet, kerülje az adásvételeket, mert most csak a másik fél jár jól. Ha otthonában valami elromlik, gondolja meg, kit hív!

SZŰZ augusztus 24.–szeptember 23.

PÉNZ: a hét eleje ­le­apasztja pénztárcája tartalmát, mert több kötelező számlát ki kell fizetnie. Egy várt összeg is késik.

MUNKA: sok munkaadónál még javában tart az átszervezés, így ez rányomja bélyegét a hangulatra. A cégüket üzemeltetőknek két új megbízásuk is lehet, de az egyik mégsem jön össze.

ÉRZELMI ÉLET: a bizonytalan és kötetlen szerelmek lehet, hogy a hét végét már nem élik meg. A jól működőkben viszont a családot is bemutathatják a jövendőbelinek. Némely házasság válságos helyzetbe kerül.

ÜZENET: egy baráti kapcsolat komoly próbatétel elé néz, ami a tavasz végén megismétlődhet.

MÉRLEG szeptember 24.–október 23.

PÉNZ: költenie kell otthonára, mert egy meghibásodás várható. De egy kisebb munkahelyi pluszjuttatásban is lehet reménykedni.

MUNKA: sok munkahelyen nagy a zsongás, mert vagy kimozdították a főnököt, vagy ő maga készül távozni, ­rá­adá­sul egy átalakítás sem kizárt. A vállalkozók helyzete még mindig nehéz, de lassan javulni kezd.

ÉRZELMI ÉLET: a szerelmek némelyike egyaránt kritikus időszakát éli, mely a hétvégére enyhül, de a problémáknak még koránt sincs vége, mert tavasszal visszatérhetnek.

ÜZENET: a vállalkozóknak nagy kitartásra van szükségük, hogy átvészeljék a megpróbáltatásokat!

SKORPIÓ október 24.–november 22.

PÉNZ: a nehéz pénzügyi időszak még ezen a héten is érezteti hatását, de egy kisebb adásvétel némi bevételhez juttathatja. 

MUNKA: ahol átszervezés van folyamatban, a változások még javában tartanak, így sokan nem szívesen járnak be munkahelyükre. A vállalkozóknak is kitartást üzennek a csillagok.

ÉRZELMI ÉLET: a szerelmi megpróbáltatások még mindig napirenden vannak, így sajnos a szétválás igen gyakori. A házastársak között hétfőn ellentétek adódhatnak.

ÜZENET: a Skorpióknak nincs könnyű időszakuk, viszont híresek ­hatal­mas lelki teherbírásukról, úgyhogy tartsanak ki!

NYILAS november 23.–december 21.

PÉNZ: egy kisebb jövedelem van kilátásban, melyet lehet, hogy családtagjaitól kap. Ám költekezési kedve is növekszik.

MUNKA: a munkahelyi ellenségek még mindig nem akarnak lenyugodni, így minden erejére szüksége lesz ellenük. A vállalkozók küzdelmes időszaka még ezen a héten is kitart.

ÉRZELMI ÉLET: néhány szerelmi és társkapcsolat komoly válságban van, ami a hétvégére némelyest csillapodik, de végleges megoldás nem biztos, hogy születik.

ÜZENET: a szerelemben és a vállalkozásban érdekelteknek nagy lelkierőre van szükségük, hogy jól vegyék az akadályokat.

BAK december 22.–január 20.

PÉNZ: a ­megpróbál­tatásokkal teli anyagi idő­szak­nak még nincs vége, de szerdától könnyebbségre lehet számítani.

MUNKA: ahol átszervezés volt, ott a hatása csak most érződik igazán. Az állást keresőknek még böngészniük kell egy darabig. A vállalkozók egyik üzlete meghiúsul, de nem kell sokáig várniuk a következőre.

ÉRZELMI ÉLET: konfliktusos időszakot írnak a csillagok némely szerelmespár életébe. Most csak a saját szívükre hallgassanak, ne a baráti tanácsokra!

ÜZENET: ha épp felújíttat, egy rejtett hiba vagy egy figyelmetlenség okozta baleset sokba kerülhet. 

További cikkek

Intim

Öt mondat, amit senki sem akar hallani szex után

Ezotéria

Izgalmas napok elé néz a szerelemben ez a három csillagjegy

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Király-kupa: Athletic Bilbao–Barcelona élőben az NSO-n!

borsonline.hu

Előtte állt az élet: fiatal magyar fiú halt bele a koronavírusba, semmilyen alapbetegsége nem volt

life.hu

Február 1-től kötelező lesz az oltás az 50 év felettieknek, védettségi igazolás kell fodrászatokban és a kozmetikai szalonokban is Olaszországban

vg.hu

Nem csak meggyőződésből oltásellenes Djokovic

bama.hu

Rendőrök lepték el a Király utcát Pécsett, egy rosszfiú akadt horogra?

origo.hu

Nagy a baj a NASA szerint: bármikor becsapódhat egy aszteroida a Földbe

origo.hu

Ezek voltak a legnagyobb üzletek a videójáték-iparban

borsonline.hu

Kiadták a körözést: Magyar youtubert keres a rendőrség

borsonline.hu

Most közölték a meteorológusok: rettenetes, ami mindjárt átvonul az országon

origo.hu

Egymás után veszi a százmilliós autókat a baloldali milliárdos Bige László és fia