Test és lélek

E héten kaszálnak a szerencsejáték szerelmesei

Bors

Létrehozva: 2014.03.10.

A héten feltámad a remény a jólét és a szerencse iránt. Ez néhány jegy szülöttére kedvezően hat, mások azonban felelőtlenné válnak. Demeter Mónika asztrológus számította ki, hogy mire érdemes figyelni a következő napokban.

KOS

PÉNZ: kedden kiadás, a hét második felében, pedig bevételek várhatók. Ha valaki jogi, vagy biztosítási ügyben érintett, kárpótlást ítélhetnek meg. Egy adásvétel is sikert ígér.
MUNKA: kedden túlterheltségre és a főnökével nézeteltérésre lehet számítani, viszont pénteken egy kedvére való feladatot kaphat. A vállalkozókat csütörtökön keresik meg.
ÉRZELMI ÉLET: a magányosok új ismeretséget köthetnek a hét közepén, és ha kapcsolat születik, az egyelőre titokban marad. A szerelmesek némelyike pedig hétvégére ütemezi összeköltözését.
ÜZENET: ha egy társasági összejövetelre invitálják, feltétlen fogadja el, mert kellemes időtöltést ígér.

BIKA

PÉNZ: a szokásosnál nagyobb pénzforgalom várható ami egy keddi kiadással kezdődhet, viszont pénteken ennek egy része megtérülhet. Aki el szeretne adni valamit, azt mára időzítse.
MUNKA: pénteken egy új főnök kerülhet a csoport élére, sőt az is megeshet, hogy önt szemelik ki erre a feladatra. A vállalkozók egyik megrendelését kedden lemondhatják, de a péntek újat ígér.
ÉRZELMI ÉLET: nagy szakítások és egymásra találások történhetnek. Az együtt élők a hét elején még feszültek, de péntekre harmónia költözik az otthonokba.
ÜZENET: a csütörtök egy remek kikapcsolódás lehetőségét mutatja, ragadja hát meg az alkalmat, és lazítson egy kicsit!

IKREK

PÉNZ: a hét elején lehet esedékes egy kisebb bevétel, ám annak, sőt a többszörösének is meglehet a helye, mert lesz, akinek egy nagyobb összeget kell kifizetnie.
MUNKA: ha egy feljebb lépést ígértek az a héten teljesülhet, de lehet, hogy népszerűtlen döntésekkel kell kezdenie. A cégüket üzemeltetők pénteken számíthatnak egy jó kis üzletre.
ÉRZELMI ÉLET: van esély egy új szerelemre, ami lehet munkahelyi keletű is, de a baráti körben is kipattanhat a szikra. A hétvégi telihold néhány családba feszültséget hozhat.
ÜZENET: péntektől igazán jó formában lehet, ha teheti válasszon valamilyen aktív kikapcsolódást, hisz már itt a tavasz!

RÁK

PÉNZ: a hét második felében érkezhet bevétel, lehet, hogy nagyobb összegben, mint azt várta volna. Azonban egy elmaradt befizetésre lehet, hogy kamatot számítanak fel.
MUNKA: egyik kis főnök személye cserélődhet, de az együttműködés előnyösnek ígérkezik. A vállalkozóknak legalább három megrendelésük lehet, de az egyik fél visszaléphet.
ÉRZELMI ÉLET: szerelmek születhetnek és szakadhatnak meg. Néhány esetben a szakítást egy harmadik feltűnése sietteti. A családok némelyike egy kisebb vakációval tölti az ünnepeket.
ÜZENET: legyen figyelmes a számlák fizetési határidejével, mert ha késik vele, a pénztárcája bánhatja figyelmetlenségét!

OROSZLÁN

PÉNZ: egy keddi kiadást egy pénteki bevétel pótolhat. Aki pedig valamilyen adásvételt tervez, azt is célszerű a hét második felére ütemezni. Aki pénzt vár valahonnan, az megérkezik.
MUNKA: egy munkatársával, akivel eddig jó kapcsolata volt, lehet, hogy ellenséggé válik. Csütörtökön néhány munkaadó egy kisebb honoráriummal lepi meg dolgozóit.
ÉRZELMI ÉLET: az együtt élők köreiben kedden nézeteltérés adódhat, de szerencsére a hétvégére helyreáll a béke. Néhányan egy rokonlátogatást is tesznek.
ÜZENET: a párok közül többen úgy döntenek, hogy összeköltöznek. Amire érdemes vigyázniuk, hogy nem szabad beleszólást engedni a kapcsolatukba!

SZŰZ

PÉNZ: pénteken remélhet bevételt, lehet, hogy munkahelye oszt egy kis pluszt az ünnep alkalmából. Egy adásvétel is igen szerencsés előjelű, így mindketten jól járnak.
MUNKA: a hét elején feladatai tornyosulnak, de ez a hétvégére megoldódhat, mivel új munkatárs érkezhet, aki leveszi válláról a terhet. A vállalkozóknak új üzletek vannak kilátásban.
ÉRZELMI ÉLET: a magányosoknak új szerelem várható, ám a bizonytalan kapcsolatok némelyike örökre elszakadhat. Amelyik viszont jól működik, egy összeköltözés várható.
ÜZENET: aki egy nagyobb adásvételt tervez ügyesen kell sáfárkodnia, hogy mindkét fél azt érezze, hogy jó üzletet kötött.

MÉRLEG

PÉNZ: nagy pénzmozgás várható, és jó esetben több marad tárcájában, mint amennyit kiad. Egy baráti kölcsön is megadásra kerülhet, vagy önnek áll módjában visszaadni a pénzt.
MUNKA: egy új feladattal bízhatják meg, amihez plusz pénzt is rendelnek. Egy új munkatárs is érkezhet a csapatba erősítésként. A vállalkozókra pénteken vár új üzlet.
ÉRZELMI ÉLET: a szerelmesek között kedden vitás nap várható, de ezért még nem kell szakításra gondolni. A magányosok a hétvégén számíthatnak új ismeretségre, amiből szerelem szövődhet.
ÜZENET: csütörtökön egy kellemes baráti, vagy munkahelyi összejövetelre invitálhatják, amit kár lenne kihagyni!

SKORPIÓ

PÉNZ: aki több helyről vár pénzt, a keddre ígért késhet, vagy elmaradhat, viszont a pénteki időben megérkezhet. Ha valamit eladni készül, azt csütörtökre érdemes időzíteni.
MUNKA: jóindulatú támogatói egy előnyösebb munkakörhöz juttathatják. A néhány munkahely némi pluszt oszt beosztottjainak. A vállalkozók csütörtökön számíthatnak új üzletere.
ÉRZELMI ÉLET: aki utazik vagy a neten ismerkedik, esélyes egy új kapcsolatra, de a közvetlen környezetben is feltűnhet valaki. A házastársak között kedden nézeteltérés várható.
ÜZENET: aki rokonokat hív vendégségbe, vagy épp hivatalos oda, vigyázzon, nehogy a kapcsolatuk szálán csorba essen!

NYILAS

PÉNZ: szerencsére kiadása kevesebb lehet, mint a bevétele, így még jut belőle valamilyen kisebb berendezési tárgyra is, esetleg egy kis kiruccanásra.
MUNKA: ahol a hét elején felmond a főnök, örülni kell, mert helyette hamarosan egy sokkal jobb jöhet. A vállalkozók pénteken kaphatnak egy új megbízást.
ÉRZELMI ÉLET: a szerelemre vágyakozók a hétvégén járjanak nyitott szemmel, mert valakin biztos megakad tekintetük. Az együtt élők a hét elején nézeteltérésbe keveredhetnek.
ÜZENET: ha egy összejövetelre kap meghívót, feltétlenül éljen a léehetőséggel, mert ott ismerkedhet meg valakivel, akivel szerelmi szálak köthetik egymáshoz.

BAK
PÉNZ: pénzforgalma növekvőben, de ha szerencsés, bevételei fölülmúlják kiadásait. Ha adásvételt tervez, úgy arra a csütörtök a legkedvezőbb kilátású.
MUNKA: a hét elején feladatai tornyosulhatnak, de szerencsésen veszi az akadályt. Lesz, akit kiszemeltek egy magasabb pozícióra, és erre pénteken derülhet fény.
ÉRZELMI ÉLET: az együtt élők között kedden vita lehet, hogy mit, mire költsenek. Ám szerencsére ez csak tiszavirág életű, így a hétvége harmóniában telik, sőt még egy rokoni összejövetel is belefér.
ÜZENET: ha felkérik egy előnyösebb feladatkörre, vállalja el, mert ez jelentheti a további lépcsőfokot egy újabb előmenetelben!

VÍZÖNTŐ

PÉNZ: pénz érkezése várható, különösen csütörtökön. Lehet, hogy munkahelye jutalmazza egy kis plusszal. Ám egy számla, vagy hitel is kiegyenlítésre vár.
MUNKA: ma még megoldhatatlannak tűnik a sok feladat, de ahogy megyünk előre az időben, úgy csökken a számuk. A vállalkozók pénteken számíthatnak egy remek megbízásra.
ÉRZELMI ÉLET: a héten bármi megtörténhet, új szerelem és szakítás is. A már régóta csak látszat kapcsolatnak itt az ideje, hogy véget vessen! A társtalanok, pedig pénteken számíthatnak Ámor nyilára.
ÜZENET: néhány család már pénteken útnak indul, hogy pihenjen egy keveset. Lesz, akik rokonaikat látogatják meg.

HALAK

PÉNZ: a hét második felében várható pénz érkezése, ami éppen lehet egy elmaradt kifizetés, vagy egy túlfizetés jóváírása, esetleg egy biztosítási kár megtérítése.
MUNKA: aki állást keres, találhat egy kedvére valót, és hamarosan meg is kezdheti új pályafutását. A vállalkozók csütörtökön számíthatnak új megbízásra, ám a keddit lemondhatják.
ÉRZELMI ÉLET: a hétvégi telihold vegyes hatásokat jelez: lesz akinél felszítja az érzelmeket, de lesz, ahol túlérzékenyít, ami a vita melegágya. A családok némelyike vakációra indul.
ÜZENET: a hétvégén mindenképpen érdemes beiktatnia egy hosszabb pihenést, akár aktív módon, akár jól kialudni magát! 

Sági Szilárd: kijavítom az égi jóslatokat

Magyarország gasztrokibicének egyszer egy hölgy megpróbálta elkészíteni a horoszkópját, de semmi nem volt igaz belőle. – A Halak visszahúzódó, szerény, csendes, szóval csupa olyan, amilyen nem vagyok.

A hölgy azt mondta, hogy biztosan azért nem igazak rám ezek a tulajdonságok, mert az aszcendensem erősebben érvényesül. Aztán kiderült, hogy az is Halak. Szerinte ez már négyszeresen felkavar mindent. A horoszkópokhoz a hozzáállásom nagyon egyszerű. Ha azt mondja, hogy aznap jó lesz, akkor örülök, ha azt, hogy nem, akkor kijavítom. Ha szomorúnak kéne lennem, akkor csiklandozom magam.

Fotó: DFP

A halat egyébként mindenhogy szeretem. Kifogni és elkészíteni is. Főleg a szálka nélkülieket, mert azokat a vendégek is jobban élvezik. A lazacfüstölés a specialitásom, de mivel annak a fajtának csillagászati ára van, a harcsával is ugyanúgy elbánok. Még saját spe­ciá­lis füstölőberendezésem is van.

A Halak tulajdonságaiból igaz rám, hogy érzékeny, szeretettel teli, tapintatos ember vagyok. A szögekkel kivert fakanalas bírálataimért még senki nem sértődött meg a hírességek közül. Az viszont nem igaz, hogy erős társat választok. Nem viselek el semmit, ami nem úgy van, ahogy én akarom. Elfogadom, hogy nem vagyok ellene az alkoholos mámornak, mert azzal különösen nagyot tudok alkotni a konyhában. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek