Test és lélek

Horoszkóp: csípős megjegyzések keserítik hetünket

Bors

2013. szeptember 7. szombat 19:00

A következő napokban főként a kritikai érzékünk erősödik fel az uralkodó Merkúr hatására, ami nem fogja megkönnyíteni a kapcsolatainkat. Emellett azonban az ékesszólásunk is előtérbe kerül, ennek segítségével talán elkerülhetjük a konfliktusokat. Demeter Mónika asztrológus mutatja be, mire számíthatunk.

KOS

PÉNZ: akinek van kifizetetlen számlája, esélyes, hogy megkapja elmaradását, azonban a pénz nagy részének már meg is van a helye.
MUNKA: a hét közepén egy új feladattal bízhatják meg. Új munkatárs is érkezik a csapatba, ami nagy segítséget jelent. A vállalkozók üzlete is fellendül, csak győzzék erővel a megbízásokat.
ÉRZELMI ÉLET: a hét második felében egy új szerelemre nyílhat lehetősége, ám ezt megelőzően a hétfő néhány kapcsolat szétválását is jelentheti. Ugyanitt, az együttélések is veszélyben lehetnek.
EGÉSZSÉG: a szívritmuszavart gyakran a stressz okozza, de nem mindig lehet erre fogni. Ha ezt tapasztalja, menjen el egy kivizsgálásra. 

BIKA

PÉNZ: a héten egy kisebb összeget kap, ami lehet egy eladásból befolyó összeg. Megérkezik az a pénz is, amire nem számított.
MUNKA: egy átalakítás miatt új főnököt nevezhetnek ki, esetleg önt kérik fel erre. Az állást keresők sikerrel járnak, de ehhez kell némi segítség. A vállalkozók egy készpénzes megrendelést remélhetnek a hét elején.
ÉRZELMI ÉLET: egy utazás, vagy egy baráti társaság ígér új ismeretséget, de nem biztos, hogy azonnal kipattan a szikra. Az együtt élők körében hétfőn vita robbanhat ki, ami bizalmatlansághoz vezet.
EGÉSZSÉG: kényelmes életmódja lassan elhízáshoz vagy derékfájdalmakhoz vezet. Kezdjen el többet sportolni. 

IKREK

PÉNZ: egy kisebb összeg, vagy ajándék érkezhet. Ha valamilyen megunt tárgyától szabadulna, ezen a héten érdemes meghirdetnie.
MUNKA: lesz munkahely, ahol hétfőn kellemetlen híreket közölnek, ami sokakat álláskeresésre sarkall. Ők gyorsan meg is találhatják új helyüket. Egy megjegyzése kellemetlen helyzetbe hozhatja munkahelyén.
ÉRZELMI ÉLET: a nagy szerelemre még várnia kell, viszont a meglévők egyre jobb irányba haladnak. A vitákkal tarkított együttélésekbe béke költözik. Egy családi találkozó igen jól sikerül.
EGÉSZSÉG: ha teheti, kerülje a gyorsételeket, most különösen károsan hatnak a mesterséges adalékanyagok a szervezetére. 

RÁK

PÉNZ: egy nagyobb összegű bevétele érkezhet, ám ezt megelőzheti hétfőn egy jelentősebb kiadás, amit a lakására kell költenie.
MUNKA: egy új feladat jelenthet kihívást, amihez talán egy továbbképzés is szükséges lesz. A vállalkozók egyik üzlete meghiúsulhat, de egy jobb lehetőség válthatja fel. Az állást keresőknek még egy ideig várniuk kell.
ÉRZELMI ÉLET: a hétfői nap sok szerelemben válaszutat jelez. A társ után vágyakozók a hét második felében eshetnek szerelembe. A házastársak a pénz miatt veszekedhetnek, keressenek inkább megoldást.
EGÉSZSÉG: szerencsés, aki el tud menni egy rövidebb pihenésre, mivel szervezetének nagy szüksége van erre.  

OROSZLÁN

PÉNZ: bevétel érkezését ígérik a fényszögek. Lesznek, akik olyan összeget kapnak meg, amelyről már lemondtak, mások eladnak valamit.
MUNKA: hétfőn egy önnek nem tetsző intézkedést hozhat felettese, ami miatt elgondolkodik a váltáson. Aki állást keres, a hét végére jó eséllyel meg is találja. Egy régi kollégája kér segítséget.
ÉRZELMI ÉLET: inkább a rövidebb életű és titkos szerelmeknek kedvez ez az időszak. A hét elején a családokban felbomlik a harmónia, ami jó esetben a hét végére helyreáll. Egy baráti találkozó jól sikerül.
EGÉSZSÉG: egy kisebb megfázás lesz az eredménye annak, ha ragaszkodik a nyári ruhái további viseléséhez a hűvösebb időben is.  

SZŰZ

PÉNZ: a hét elején egy váratlan kiadása keletkezik, ami lehet autójának meghibásodása is. Ezt azonban pótolja nemsokára egy nagyobb bevétel.
MUNKA: a hétfő néhány munkavállaló esetében gyászos lehet, mert megszűnik munkaköre, viszont jövő héten jó eséllyel találhat másikat. Aki vállalkozáson gondolkodik, most érdemes lépnie.
ÉRZELMI ÉLET: abban a szerelemben, ahol már egy ideje érzik a felek, hogy valami nincs rendben, a hétfő vízválasztó lehet. A magányosok a hét végére remélhetnek új kapcsolatot, ami hosszú távú lehet.
EGÉSZSÉG: a feszültségét hajlamos nassolással levezetni, ami most nagyon gyorsan pluszkilók formájában jelentkezik. Ügyeljen, mit eszik! 

MÉRLEG

PÉNZ: a hét elején egy jelentősebb kiadása lehet, az is megeshet, hogy egyik barátját kell kisegítenie. Egy váratlan bevétel azonban kisegíti.
MUNKA: egy új feladattal bízza meg felettese, aminek nem biztos, hogy örül, mert fizetésemelést nem kap mellé. A váltani kívánók ne kapkodjanak, mostanában nem találnak jobb helyet.
ÉRZELMI ÉLET: sok megtört kapcsolat végződik szakítással már a hét elején. Akinek ezen sikerül túllépnie, az gyorsan megtalálja azt, amit már régóta keres. A magányosokra is izgalmas ismerkedés vár.
EGÉSZSÉG: a felfázás réme újra fenyegeti, így ügyeljen arra, mit vesz fel ebben a változékony időjárásban. Több vitaminra lenne szüksége.  

SKORPIÓ

PÉNZ: akár már a hét elején pénze érkezhet. Az ingatlaneladásban vagy vételben érdekeltek végre sikerrel járnak.
MUNKA: néhány munkahelyen kedvezőtlen változás történik, ami sokakat álláskeresésre sarkall. Aki azonnal lép, az gyorsan kezdhet új helyén. Figyeljen, milyen titkokat árul el munkahelyén, mert visszaélhetnek vele!
ÉRZELMI ÉLET: legfeljebb kisebb flörtök teszik színesebbé a hétköznapokat, vagy egy rövidebb fellángolás, a nagy szereemre még várni kell. Az együtt élők hétfőn komoly vitára számíthatnak, ami pár nap múlva enyhül.
EGÉSZSÉG: aki ódzkodik a mesterséges vitaminoktól, növényi csírákkal vagy őszi gyümölcsökkel is pótolhatja azokat. 

NYILAS

PÉNZ: a hét elején kiadás, de annak második felében ezt pótló bevétel várható. A vállalkozók is ekkor remélhetnek egy remek üzletet.
MUNKA: legyen óvatos a munkahelyi ellenségeivel, de még azokkal is, akit nem gondol annak, mert hétfőn nagyot csalódhat. A vállalkozók egyik megrendelője meggondolhatja magát.
ÉRZELMI ÉLET: néhány kapcsolat szakításra ítéltetett, ami akár hétfőn is megtörténhet, ám új szerelmet is ígérnek a csillagok, ami a hétvégére érkezhet. A korábbi pletykálkodása most visszaüthet, máskor ügyeljen, mit mond másokról.
EGÉSZSÉG: a héten kerülje az erős, csípős ételeket, mert most a szokásosnál is jobban megviselhetik gyomrát. Egyen inkább gyümölcsöket. 

BAK

PÉNZ: a hét elején egy váratlan és nagyobb kiadás okozhat bosszúságot, ám jó esetben ez a hét végére megtérül. Egy barátja segítséget kér.
MUNKA: aki egy kinevezést remél, jók a megérzései. A vállalkozók egyik kifizetése késhet, és csak a hét végén jutnak pénzükhöz. Az állást keresők több lehetőség közt is válogathatnak.
ÉRZELMI ÉLET: néhány szerelemre megpróbáltatás vár. A magányosok a jövő hét második felében fogadjanak el egy meghívást, mert találkozhatnak valakivel. Váratlan vendégek dobják fel a hétvégéjét.
EGÉSZSÉG: a következő napokban ügyeljen a kalciumpótlásra, mert ennek hiánya görcsök formájában jelentkezhet.  

VÍZÖNTŐ

PÉNZ: kisebb bevétele érkezhet, akár már a hét elején. Munkahelyétől is remélhet némi pluszt. Aki adásvételt tervez, sikerre számíthat.
MUNKA: egy új feladatot oszthatnak önre és egy új munkatárs is érkezhet a csoportba. Lesz, akit felkérnek egy igen előnyös pozícióra, de egy új hivatás is elképzelhető. Aki vállalkozást kíván alapítani, ne kapkodjon!
ÉRZELMI ÉLET: a hosszú távú kapcsolatok ideje még nem érkezett el, így be kell érnie néhány bizsergető flörttel. A közös háztartásban élők hétfőn összeszólalkozhatnak, de pár nap múlva helyreáll a nyugalom.
EGÉSZSÉG: sportolás közben most különösen ügyeljen a bemelegítésre, mert érzékenyebbek lehetnek ízületei. 

HALAK

PÉNZ: a hét elején egy nagyobb kiadása lehet, ám szerencsés esetben a hétvégére ez kiegyenlítődik. Ám egy várt munkahelyi plusz elmarad.
MUNKA: a hét elején összecsaphatnak a hullámok a feje felett, mert feladatai összetorlódnak. Aki új állást keres, a hét második felében találhat. A cégüket vezetők hét elején kaphatnak új munkát.
ÉRZELMI ÉLET: egy munkahelyi románc veszi kezdetét, ami valószínűleg nem tart majd sokáig. A családokba harmónia költözik, még az iskolakezdéssel járó gondok is elcsitulnak.
EGÉSZSÉG: a fogyókúrázók nem reméljenek csodát, ha nem mozognak rendszeresen! Egy kis torna a lelkének is jót fog tenni. 

További cikkek

Intim

Öt mondat, amit senki sem akar hallani szex után

Ezotéria

Izgalmas napok elé néz a szerelemben ez a három csillagjegy

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Az újságból tudta meg a nagypapa, hogy összejött az unokája és az Exatlon bombázója

ripost.hu

Pucér tökély, teljesen meztelenül terül el előtted a legszexibb szörfös bombázó

magyarnemzet.hu

Orbán Viktor közösségi oldalán köszönt el a bajnoktól

zaol.hu

Tűz ütött ki egy zalaegerszegi lakásban

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a francia válogatott a 2. félidőben átgázolt Montenegrón

vg.hu

Eddig számít fertőzőnek, ha pozitív lett a Covid-tesztje

origo.hu

Fontos figyelmeztetést adtak ki rengeteg magyar autótulajdonos számára

life.hu

Döbbenetes dolgot állít Csollány Szilveszterről és a lélegeztetett betegekről a pszichoterapeuta

origo.hu

43 évesen meghalt a magyar színész