Test és lélek

Bíró Ica ukrán módszerrel fiatalodott

Tukacs Tekla

Létrehozva: 2013.09.21.

Egy kényelmes ágy, egy pár gumikesztyű és alapos szaktudás – mindössze ennyi szükséges Kovalenko Inessza arcterapeuta természetes ránctalanító kezeléséhez. Bíró Ica ki is próbálta a különleges módszert.

Természetes alapanyagokkal, személyre szabott terápiával és életmódtanácsokkal ígér tartós arcfiatalodást Kovalenko Inessza arcterapeuta. A 27 éves szakember szalonjában Bíró Icával együtt tett látogatást a Lilla Test és Lélek munkatársa.

– A családom 35 éve foglalkozik a testtudatos életszemlélet és életmód elsajátításával és azzal, hogy ezt az embe-reknek is átadjuk. Nálam a megelőzésen van a hangsúly, ezért is fordítok különös figyelmet a nyirokkeringés megfelelő működésére. A minőségre helyezem a hangsúlyt, és hogy egy új életmódot adjak át a pácienseimnek – magyarázta Inessza.

Bíró Ica jó alanynak bizonyult, ugyanis az egykori modell a természetes szépség híve és a hétköznapokon is naturális kozmetikumokat használ. A fitneszlady évek óta őrzi is fiatalos külsejét, de azon, amit Inessza csinált vele, még ő is elcsodálkozott.

– Inessza az arcizmaimat mozgatta meg, és az alig hatvan perces kezelés csodás eredményeket produkál. Hogy még szembetűnőbb legyen a változás, először csak a bal arcomra koncentrált, amikor odaadta a tükröt, hogy nézzem meg, tényleg nagyon látványos volt a különbség – áradozott Ica, akit új kiskutyája, Tamagochi is elkísért a terápiára.

Az arcterápia valóban hatásos, de az egyszeri kezelés nem okoz csodát. A szakember azt is elmondta Icának, hogy a masszírozás nyomai négy nap után elmúlnak. Ahhoz, hogy arcunk minél tovább fiatal maradjon rendszeres kezelés szükséges. 

Orrsövényt is

Kovalenko Inessza elmondta, hogy az arcterápiának egészségügyi és esztétikai célja van: előbbi az arcüreggyulladás és a középfülgyulladás tüneteit enyhíti és orvosolja a problémákat.

A szakember például arra is képes, hogy pusztán ujjai segítségével eltüntesse az orrsövényferdülést. De masszírozó keze az arcpüffedés, fáradt bőr és megereszkedett arc ellenszereként is szolgál. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek