Test és lélek

Valentin-napi történetek: kellett 12 év

Bors

2013. február 6. szerda 14:00

Felhívásunkra sorra érkeznek a romantikus szerelmi történetek. Van, akiknek a véletlen, másoknak a türelem segített, de az internet és a sorsszerű találkozások is szerepet játszottak a kapcsolatok indulásában és a boldog folytatásban. Az írásokat beérkezési sorrendben közöljük.

2007-ben épp kutyát sétáltattam, amikor pár házzal arrébb leszólított egy fiú, mondván “de aranyos, megsimogathatom?" Erre azt válaszoltam, persze! Mira azt kérdezte, hogy “és a kutyát?" (Megmondom őszintén én erre nem is emlékeztem, a párom mesélte el később.) Ekkor én 16 éves kollégista voltam.

Az eset után érkezett egy e-mail, melyben az a fiú írt, aki leszólított. Kérdezte, hogy mit szólnék egy közös pizzázáshoz? Tudtam, hogy van barátnője, ráadásul a kollégium és a gimi mellett nem sok időm volt randizáshoz, így nem foglalkoztam vele. Ő folyamatosan ostromolt, nem adta fel.

Eltelt 2 év, kacérkodtunk, pár SMS-t is váltottunk, de nem hittem, hogy működne köztünk. Ő a szomszéd faluban lakott, ahova sokat jártam bulizni és sokszor találkoztunk is, de a vége mindig az volt, hogy nem vagyok még kész rá.

2009-ben aztán Valentin-napon írt egy üzenetet, hogy vacsoráznék-e vele? Miért is ne, hiszen már nem volt barátnője, és én is szingli voltam. A találkozásnál aztán kiderült, hogy ő ismer engem már 2000 óta, hiszen akkor építkeztünk, és az ő nagybátyja volt az építész. Ott ő is segédkezett nálunk. Március 7-től lettünk egy pár.

Szeptember 1-jén megkérte a kezem, októberben megtartottuk az eljegyzést. 2012. februárjában jelentkezett nálunk a gólya, így az augusztusra tervezett esküvőt előbbre hoztuk. Május 26-án összekötöttük az életünket, és szeptember 26-án megszületett szerelmünk gyümölcse, Kevin. Ennyi a mi történetünk, ami majd 12 év elteltével teljesült be. 

Szavazzon, kié a legszebb történet!

A szavazatokat február 11. 13.00 órától – február 12. 20.00 óráig adhatják le oldalunkon.

A legtöbb szavazatot kapott beküldő nyeri a két főre szóló, két napos romantikus wellness hétvégét a zalakarosi Aphrodite Hotelben.
 

További cikkek

Intim

Öt mondat, amit senki sem akar hallani szex után

Ezotéria

Izgalmas napok elé néz a szerelemben ez a három csillagjegy

Ez is érdekelhet

magyarnemzet.hu

Orbán Viktor: Április után folytatjuk, és bővítjük a családtámogatásokat + videó

borsonline.hu

Családi tragédia Nyíregyházán: borzalmas dolgokat tett apjával egy férfi

life.hu

Kibuggyan ruhája alól A Nagy Ő bombázójának feneke - Erről a látványról maradt le Tóth Dávid (18+)

magyarnemzet.hu

Karácsony jobbkeze bosszút állt a kirúgott háromgyerekes családanyán

vaol.hu

Szarvascsordát gázolt a Szombathelyre tartó vonat Büknél

vg.hu

Lefújja az utazási korlátozásokat az Európai Unió

life.hu

Szívszorító felvétel! Utolsó tévés szereplése idején már az életéért küzdött Csollány Szilveszter

life.hu

Döbbenet: ez a gyönyörű nő lehet Vilmos herceg szeretője - Fotó

nemzetisport.hu

NB I: az MTK nem járult hozzá a Kövesd halasztási kérelméhez

origo.hu

Újra látták a rejtélyes kiskunsági fekete párducot