Test és lélek

Megerősödnek jövőre a rokoni kapcsolatok

Bors

2012. december 24. hétfő 12:00

A családban uralkodó hangulat kihat az egész napunkra és az életünk minőségére. A meleg, szeretetteljes légkör önbizalmat ad, ilyen otthonból elindulva könnyebb elérni a céljainkat. A 2013-as Családhoroszkópból mindenik megtudhatja, mire érdemes odafigyelnie a következő évben.

KOS

Az első negyedévben növekedhet a házasságok száma és a családalapítás iránti vágy. Akik gyermeket szeretnének, azoknak már az első negyedév, az ősz eleje és a december a legesélyesebb időszak erre. A rokoni és a családi kapcsolatok az év elején, a tavasz végén és különösen júliusban és decemberben erősödnek meg, ami jelenthet nagy kibéküléseket, házasságot vagy nagyobb összejöveteleket is. Költözésre, összeköltözésre a február, március és a május az ideális. A június és a nyár vége is az ingatlannal kapcsolatos ügyeket támogatja, így ekkor is dönthetnek a párok a közös háztartás vagy egy nagyobb felújítás mellett.

BIKA

Tavasszal teljesedik ki a Bikák kapcsolata, ekkor dönthetnek a házasság vagy az összeköltözés mellett. A gyermekre vágyó pároknak a május, a nyári hónapok és az ősz első fele hozhat sikert. Ahol korábban egy veszekedés miatt eltávolodtak egymástól a rokonok, ott az idei tél vége, a nyár első fele és a november, december hoz nagy kibékülést. Ezzel egy időben egy rokoni összejövetel is várható egy esküvő vagy gyermek születése miatt. Egy ingatlannal kapcsolatos ügy, például egy összeköltözés vagy közös lakás vásárlása már januárban, februárban örömet hoz a pároknak, de júniusban és júliusban újra jó lehetőségük lesz erre.

IKREK

Több Ikrek is várja már a gyermek születését a családban vagy saját babát terveznek vagy az unokák érkezését szeretnék. Erre a legjobb időszak az év eleji tél, a nyár kezdete és a szeptember lesz, tél végén pedig sok családba megérkezik a várt baba. Tavasz végén számíthatnak arra, hogy egy vidám esemény – például egy házasság vagy nagyobb vizsga – összehozza a távoli rokonokat is. Ilyen találkozóra decemberben újra sor kerül. Az összeköltözésre vagy a saját lakásra vágyók már februárban, márciusban eldöntik, hogy együtt folytatják életüket vagy ekkor találják meg az álomotthont. Tavasz végén egy utazás alkalmával újítják fel baráti kapcsolataikat.

RÁK

A családcentrikus Rákra több örömteli esemény is vár a következő évben. Azok az egyedülállók, akik már régóta családra vágynak, már az év eleje váratlan meglepetést hoz, melyből az őszi hónapokban akár összeköltözés vagy házasság is lehet. A már együtt élők májusban vagy a nyár közepén döntenek a közös otthon vagy a törvényesítés mellett. Azoknak a pároknak, akik babát terveznek, a február, a március, a nyár első fele vagy a november hoz sikert. A rég nem látott rokonokkal is felveszik a kapcsolatot egy nagyobb családi esemény során, várhatóan a tavasz elején. Aki egy idősebb rokona miatt aggódik, az megnyugtató híreket kap róla a tavaszi hónapokban.

OROSZLÁN

Összehozza a rég nem látott rokonokat és kibékíti a civakodókat egy örömteli esemény már az idei tél végén. Az összejövetelen olyan információkhoz jut, melyekből hosszú távon profitálni fog. A gyermeket tervező pároknak igen kedvező lesz ez az év, akár saját babára, akár unokára, akár egy örökbefogadás engedélyezésére várnak. Erre a legjobb időszak a január, a tavasz vége, a július és az év végi tél. Azok, akik már régóta vágynak az esküvőre vagy egy összeköltözésre, már az év eleji télen számíthatnak erre, de igen alkalmas időszak lesz a lánykérésre a tavasz közepe és az őszi hónapok.

SZŰZ

Már az év elején olyan távoli rokonokkal veszi fel a kapcsolatot, akikről már évek óta nem is hallott. Ennek apropója egy családi összejövetel lesz. A gyermekre vágyó pároknak már januárban vagy februárban teljesülhet a vágyuk, de ilyen sikerre számíthatnak az őszi hónapokban és a tél elején is. Egy ideje már aggódik egyik közeli rokonáért, ennek egy megnyugtató hír vet véget a tavasz elején. A házasságra vagy összeköltözésre váróknak a március, a tavasz vége és a nyár eleje hoz örömet, de az év végi tél is kedvező lesz. Akik ingatlanváltásra készülnek, azoknak májusban és júliusban lesz a legjobb lehetőségük erre. 

MÉRLEG

Jól kezdődik az év a családra vágyó Mérlegeknél. A babát tervezők már márciusban, de különösen a nyári hónapokban számíthatnak az örömteli hírre. A társra vágyók is megismerkednek egy olyan emberrel, akivel a következő karácsonyi ünnepkört már közös otthonban tölthetik. Ahol egy veszekedés keserítette meg a kapcsolatot a rokonok között, ott a nyár végén és az ősz elején számíthatnak a békülésre. Egy nagyobb összejövetel hozza össze újra a távoli rokonokat a tavasz közepén, aminek az eredménye az lesz, hogy még szorosabbá válnak a családi szálak. Az esküvőre vagy az összeköltözésre váróknak márciusban, áprilisban vagy az ősz végén teljesül a vágyuk.

SKORPIÓ

A családalapítás és a rokoni szálak erősítésének éve lesz a 2013-as esztendő a Skorpió számára. Azok a párok, akik gyermeket szeretnének, a tavasz vége, a nyár első fele, az őszi hónapok vége és az egész tél a rendelkezésükre áll, hogy teljesüljön a kívánságuk. Az esküvőre vagy összeköltözésre vágyók márciusban, a nyár első felében és a téli hónapok közepén számíthatnak a várt esemény teljesülésére. Ezek a hónapok kedveznek a rokoni szálak megerősítésének is, ekkor olyan kapcsolatok is újjá alakulnak, melyekről már mindkét fél lemondott egy korábbi vita miatt. A nyár első felében az ingatlannal kapcsolatos ügyek hozzák össze a családot.

NYILAS

A babát tervezőknek a január, illetve a tavasz vége, a július, valamint az ősz második fele lesz sikeres. Aki esküvőre vágyik, annak már februárban vagy a tavasz elején teljesül erre irányuló kívánsága. Az összeköltözés vagy a közös ingatlan vásárlása a tavasz elején, a nyár első felében illetve az ősz elején válik esedékessé. Egy fiatalabb rokon kapcsán egy nagyobb családi esemény várható a nyár elején, ami összehozza a rég nem látott rokonokat. Itt érdemes arra ügyelni, hogy ne emlegessük fel a régi sérelmeket. A találkozón egy olyan távoli rokonnal is találkozik, akivel a felújított kapcsolat sok örömet hoz a későbbiekben.

BAK

A babát tervezőknek a január, a május, a nyár közepe, az ősz második fele és az év vége lehet kedvező. Egy közeli rokon költözése tovább erősíti a családi szálakat. Egy sikeres vizsga miatt rendezett ünnep vagy egy esküvő, esetleg egy gyermek születése okán találkozik egy olyan rokonával, akivel eddig nem tartotta a kapcsolatot. Az esküvőt tervezők közül többen már az év elején elkezdik szervezni az eseményt, de a lánykérésre sor kerülhet még márciusban, tavasz elején és a nyár végén is. Az összeköltözésre vágyók is ezekben a hónapokban, valamint még a téli hónapok elején teszik meg ez ügyben az első lépéseket.

VÍZÖNTŐ

Aki családot szeretne alapítani, az januárban, májusban, a nyár közepén és az év utolsó két hónapjában jár sikerrel, mivel itt kedvezőek ehhez a fényszögek. Az évben több alkalom is lesz a rokoni szálak erősítésére, melyből nemcsak érzelmi, hanem anyagi előnyei is származnak majd. Különösen a tavasz eleji lesz emlékezetes egy örömteli esemény okán. Az esküvőre vagy az összeköltözésre vágyók már a tél végén kezdhetik az előkészületeket tervükhöz, de erre kiváló alkalom kínálkozik májusban, a nyár végén és a téli hónapokban is. Közös lakás vásárlására a nyár vége mutat kedvező előjeleket, de sikeres lehet még a november, december is.

HALAK

A gyermeket tervezők márciusban, a nyár első felében, ősszel és az év végén lesznek sikeresek. A házasságra vágyóknak márciusban, májusban, augusztusban és decemberben teljesülhet a vágyuk. A már együtt élő párok tovább mélyíthetik kapcsolatukat és rendezhetik korábbi vitáikat már februárban, márciusban vagy a nyári hónapokban. Ezekben a hónapokban egy költözés is lehetséges, akár külföldi végállomással is. Egy távoli rokon felbukkanása a tavasz végén váratlan, kedvező fordulatot hoz családi életében. A tavalyi évben kezdődő viták egy fiatalabb rokon miatt már a tavasz elejére mindenki számára kedvező megoldást hoznak.

További cikkek

Intim

Öt mondat, amit senki sem akar hallani szex után

Ezotéria

Izgalmas napok elé néz a szerelemben ez a három csillagjegy

Ez is érdekelhet

vg.hu

Gattyán György az utcán toborozza a képviselőjelölteket

metropol.hu

Drámai képet posztolt a magyar énekes: tragédia történt hajnalban – Fotó!

life.hu

Mélyaltatásban szülte meg kislányát a covidos magyar kismama

magyarnemzet.hu

Közös nyilatkozatban határolódtak el Márki-Zay Pétertől

origo.hu

Rákaptak az invazív kagylókra a balatoni pontyok

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Kell egy kis idő, hogy ezt feldolgozzuk – Bánhidi Bence

origo.hu

Soha nem látott híd épül Sátoraljaújhelyen

nemzetisport.hu

PL: Suárez ajánlatot kapott az Aston Villától – sajtóhír

life.hu

Az életükkel játszanak az idősek - Valós veszélyt jelentenek az illegális otthonok

heol.hu

Két ember halálához vezetett a kerecsendi férfi felelőtlen száguldozása

origo.hu

Tom Hanks svéd filmsiker amerikai remake-jében szerepel