Test és lélek

Ez itt a lehetőségek horoszkópja

Bors

Létrehozva: 2012.12.21.

A célok eléréshez a jó időzítés is lényeges. A 2013-as Lehetőségek horoszkópjában azt jelzi előre Demeter Mónika, a Bors asztrológusa, hogy kinek melyik időszak jó a különböző tervei megvalósítására.

KOS

Már az év elején egy nagyobb bevétele érkezhet. Áprilisban vagy márciusban elismerhetik a szaktudását, de ez az időszak egy új hivatásnak is kedvez. Az április még a szerelmi és a pénzügyi életében is előnyös fordulatokat hoz. A május és a nyár első fele pluszpénzt ígér, és a karrierje is felfelé ível. A jogi természetű ügyeket is ekkor érdemes elintézni. Aki vizsgázik, az szerencsével jár. Az ősz eleje a vállalkozásának és a szerelmi életének kedvez. Októberben pénzhez juthat, és ekkor érdemes fizetésemelést is kérnie, valamint az álláskeresésre is kiváló időszak. Az év hátralévő része az ingatlanügyeknek kedvez.

BIKA

Az üzleti és a szerelmi életében is igen szerencsések lesznek a Bikák a januártól márciusig terjedő időszakban. Tavasszal már érdemes megkísértenie a szerencsét valamilyen nyereményjátékkal vagy egy kisebb befektetéssel. A nyár első felében a pénzügyek vehetnek új, kedvező irányt. Munkahely- vagy hivatásváltást is ekkor érdemes kezdeményeznie. Ha lakásvételt vagy nagyobb tatarozást tervez, abba a nyár végén célszerű belekezdeni. Szeptemberben ismét érdemes üzletelnie, de ez a hónap előnyös az állásváltoztatásra is. Az ősz közepe a vállalkozóknak kedvez. Az év további részében a pénzét sokszorozhatja meg.

IKREK

Januárban érdemes egy nagyobb üzletbe belevágnia vagy szerződést kötnie. A tél vége a munkahelyváltásra ideális, ekkor karrierje is lendületbe jön. A tavasz vége is kedvez a munkahelykeresésnek vagy -váltásnak. A nyár első felében munkahelyi sikerek és kinevezések várhatók. A szeptember a baráti kapcsolatokban és a szerelemben lesz kedvező, és ha szükséges valamihez, akkor protekciót is ekkor érdemes keresnie. A kölcsönügyekre is kedvező ez az időszak. Az október egy új állást vagy feljebbjutási lehetőséget tartogat. November az anyagi élete javul jelentősen és az év vége is kedvez minden pénzügyi manővernek.

RÁK

A Rákot sok stressz érte az elmúlt évben, ez nyomokat hagyott idegrendszerén is. Az új év azonban már januárban olyan energiát ad, amivel elkezdheti rendbe tenni maga körül azokat a dolgokat, amik miatt eddig sokat idegeskedett. Tavasz elején hajlamos lehet arra, hogy egy-egy sikertelen esemény után az indokoltnál jobban lelombozódjon, ezt igyekezzen tudatosan elkerülni! Áprilisban egy olyan ismerőssel hozza össze a sors, aki könnyedén ráveszi arra az életmódváltásra, melyet már régóta halogatott. Ennek segítségével jobb formában és kiegyensúlyozottabban búcsúztathatja majd az évet.

OROSZLÁN

Januárban a vizsgázók és az új kapcsolatra vágyók járnak szerencsével. A tél végén az ingatlanügyek lesznek igazán sikeresek. A munkát keresők vagy a karrierjüket építgetők tavasszal érik el céljaikat. Aki lakáseladást vagy vételt tervez, az is ekkor kezdjen tervei megvalósításába. A nyár első felében a pénzügyek javulnak és a vállalkozások is fellendülnek. Aki állást szeretne cserélni, az is június, júliusban jár sikerrel. Az ősz elején ismét az ingatlanügyek kerülnek előtérbe. Október egy új munkalehetőséget jelez, és anyagi helyzete is nagyot lendül. Az év további része a szerelemben és a cégek életében is szerencsés lesz.

SZŰZ

Az év kezdete az állást keresőknek kedvez, és az ingatlanügyek is javulásnak indulnak. Februárra célszerű ütemezni a jogi és hivatalos ügyeket, valamint az adásvételeket. A tavasz egy kinevezés vagy egy új állás lehetőségét kínálja. A nyár első felében szintén az ingatlan, a jogi és hivatalos ügyek és a cégek élete tart jó irányba. Az ősz elején javulásnak indul és fellendül az anyagi élete, és a szerelemben is kellemes meglepetések, izgalmas kalandok várják. Októberben az érzelmi élete lehet hangsúlyos, és aki gyermekvállalást tervez, az is sikerrel jár. November és december az ingatlanügyekben lesz kedvező.  

MÉRLEG

Már januárban fellendül és igen izgalmas lesz a szerelmi élete. Ez az időszak kedvez még a vizsgáknak és a vállalkozásoknak is. Februárban anyagi élete javul jelentősen. Márciusban sikerrel jár, aki ingatlaneladást vagy vételt tervez, tavasszal már egy költözés vagy egy nagyobb felújítás jöhet számításba. A nyár első fele az anyagiakban, a munkában, a vállalkozásban és egy adásvételben lehet sikeres. Az ősz első fele az álláskeresésre, az előléptetésre és az ingatlanügyekre előnyös. November és december kiváló a jogi és peres ügyekre. Az év vége a pénzügyekben, az ingatlannal összefüggésben, a szerelemben és a vállalkozásban lesz kiemelkedő.

SKORPIÓ

Az év eleje az álláskeresőknek és a kinevezés előtt állóknak kedvez. Februárban és márciusban beindulnak a vállalkozások, kedvező irányt vesznek a hivatalos és az ingatlanügyek. Tavasszal a munkát keresők és a karrierjüket építgetők járnak sikerre. A nyár első felére érdemes időzíteni a cégalapítást vagy egy új állás megpályázását. Az ősz első fele előnyös a váltani készülőknek, de az előléptetésnek, az adásvételeknek és jogi ügyeknek is kedvez. A pályamódosítást vagy a cégalapítást is ekkor ajánlott elkezdeni. Novemberben és decemberben fellendül a szerelmi élet, új kapcsolatok alakulhatnak.

NYILAS

A január a vállalkozók életébe hoz sikereket, és az ingatlanügyeket is ekkorra ajánlott tervezni. Aki egy nagyobb adásvételt tervez, az a tél végén jár sikerrel. A tavasz a szerelmi életben hoz kedvező változást, új kapcsolatok alakulhatnak és a régi problémáktól is meg lehet szabadulni. A nyár első fele az álláskeresésre és a baráti kapcsolatok ápolására, megerősítésére ideális. Az ősz elején a cége fellendülésére számíthat. Az október az ingatlanügyekben jelez előnyös időszakot és anyagilag is szerencsés lesz. A december a költözésre, tatarozásra, adásvételre, a hivatalos és pénzügyekre igen előnyös.

BAK

Az év elején javul anyagi élete és a munkát keresők is sikerrel járnak. Februárban az ingatlanügyek is belendülnek és a jogi elintéznivalókat is ekkorra érdemes tervezni. Tavasszal az új szerelemre és a protekcióra vágyók is érdekes emberekkel ismerkedhetnek meg. A nyár első felében minden adásvétel és jogi ügy kedvező irányt vesz. Ez júliusban kiegészülhet egy igen szerencsés ingatlanügylettel, és egy új munkalehetőséggel, ami szeptemberre érhet révbe. Az ősz közepe is az ingatlan, valamint a peres és a hivatalos ügyekben jelez előnyös változást. A november egy új munkalehetőséget kínál, és érzelmi élete is kivirágzik.

VÍZÖNTŐ

Az év eleje kedvez a cégüket üzemeltetőknek. A tél végén egy jogi vagy hivatalos ügy vehet kedvező irányt. Májusban anyagi élete lendül fel, ez júniusban még kedvezőbb lesz. Ekkor a munkát keresők vagy a karrierjüket építeni kívánók is sikerrel járnak. Ehhez hasonlít a július is, kiegészülve egy új szerelemmel. Az ősz elején érdemes céget alapítani és a hivatalos ügyekben is sikerrel jár. Ekkor egy nagyobb adásvétel is szóba jöhet, ahogyan egy kinevezés is. A november az álláskeresőknek kedvez, amit már decemberben be is tölthetnek. Ekkor anyagi és szerelmi életük is kedvező fordulatot vesz.

HALAK

A január az ingatlanügyekben, az anyagi életében és hivatásában hozhat előnyös fordulatokat. Tavasszal a szerelmi és a baráti kapcsolatai szilárdulnak meg, és pénzügyileg is tovább erősödik. A nyár első felében sikeres vizsgát tesznek a tanulmányokat folytatók és egy külföldi ügy vagy kapcsolat is kedvezően alakul. Ekkor még egy előnyös ingatlanügyet is lebonyolíthat. Júniusban és júliusban a vállalkozások felvirágoznak, de aki alapítani kíván egy céget, az is ide időzítse. Szeptemberben az állást keresők járnak sikerrel, és az anyagi életük is fellendül. A november egy vállalkozásalapítást készíthet elő, a meglévőben pedig felfutást ígér.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek