Gondolkodni is segít a jó minőségű só

PUBLIKÁLÁS: 2012. március 13. 15:00
A só nélkülözhetetlen az emberi testben lejátszódó biokémiai folyamatokhoz. Nem mindegy azonban, hogy honnan származó, s milyen minőségű kristállyal fűszerezzük ételeinket.
Segít az asztmán
– Jódmentes sót válasszunk, mert ez az elem felhalmozódik a pajzsmirigyben – mondta az összeállításunkhoz segítséget nyújtó Tóth Zsigmond természetgyógyász. A szakértőtől megtudtuk: a legjobb só a Himalájában bányászott rózsaszínű kristály. Élettani hatása miatt ugyanakkor javasolja a Schüssler-féle só fogyasztását, mely többi közt az asztma tüneteit is enyhíti.
Milyet válasszunk?



Miért fontos a testnek?





EGY KÁVÉSKANÁL IS ELÉG





Bors
Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.