Halászlé

Bors-recept
PUBLIKÁLÁS: 2011. december 10. 14:05
Hagyományos karácsonyi étel. Tájegységenként, családonként is teljesen eltérően készítik, de az alapja mindenhol a többféle hal.
TIPP
A halászlét rengeteg módon készítik, tényleg ahány ház annyi szokás. Gazdagíthatjuk például széles metélttel vagy lebbencstésztával is. Ha marad belőle, szedjünk belőle a halszeletekre, és tegyük hűvös helyre megdermedni. Kész is a halkocsonya.
Hozzávalók



Elkészítés

1.

2.
Bors
Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.