Fűszeres túróval töltött csirkecomb

Bors-recept
PUBLIKÁLÁS: 2011. december 10. 14:00
Szépen tálalva, különleges körettel fantasztikus ünnepi eledel lehet a ropogósra sült csirkecomb is, főleg ha a bőre alatt friss zöldfűszerekkel ízesített túró bujkál.
TIPP
Aki kedveli a csípős ízeket, kevés apróra vágott chili paprikát is keverhet a túrótöltelékbe. Gyors esti vacsora is lehet, ha együtt sütjük a pipiket darabolt cukkínivel, burgonyával, padlizsánnal.
Hozzávalók



Elkészítés

1.



2.
Bors
Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.