Lassítja a ráncosodást a repceolaj

PUBLIKÁLÁS: 2009. szeptember 06. 15:00
Növényi olajokat több ezer éve használ az emberiség. A vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag magvakból, bogyókból általában préseléssel nyerik ki az értékes zsiradékot, melyek a táplálkozásnak ma már szerves részei. Összeállításunkból megtudhatja, hogy az egyes olajfajták milyen ételekhez passzolnak, de számba vettük élettani hatásaikat is.

Napraforgó




Repce




Olíva



Kukoricacsíra



Búzacsíra



Bors
Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.