Test és lélek

Sok magból sütik a jó házi kenyeret

Létrehozva: 2009.07.17.

Kenyér szinte minden étkezés alkalmával kerül az asztalra. Szelünk, törünk belőle főzelékhez, tojásételekhez, húsokhoz, belemártjuk a finom nyári lecsóba, és szendvicsnek borítjuk össze, amikor kirándulni, piknikezni megyünk. Nem vitás, hogy Európa, de az egész világ legtöbb népéhez hasonlóan a magyaroknak is alapvető tápláléka az őrölt gabonákból gyúrt, sült tészta. Alábbi összeállításunkkal azoknak kívánunk segíteni, akik otthon sütik, vagy éppen most szánják rá magukat, hogy eztán otthon süssék meg mindennapi kenyerüket.

Tippek a világhálón
Az alábbi weboldalakon számos receptet, ötletet, praktikát talál a kenyérsütéssel, valamint az ahhoz szükséges alapanyagokkal, illetve gépekkel kapcsolatban.
* www.kenyer.lap.hu
* www.hazikenyer.hu
* www.kenyersutes.hu
* www.kenyersutes.linkindito.hu
* www.hazikenyer.blog.hu
* www.kenyersutes.wyw.hu
Graham

* Elkészítése:


Tönkölybúzás


* Elkészítése:


Milyen magvak kerülhetnek a veknibe?
* LENMAG:


* HAJDINA:


* SZEZÁMMAG:


* KÖLES:


* NAPRAFORGÓMAG:


Készítsen cipójához házi fűszerkeveréket!



Napokig friss marad


Bors
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek