Sok magból sütik a jó házi kenyeret

PUBLIKÁLÁS: 2009. július 17. 11:00
Kenyér szinte minden étkezés alkalmával kerül az asztalra. Szelünk, törünk belőle főzelékhez, tojásételekhez, húsokhoz, belemártjuk a finom nyári lecsóba, és szendvicsnek borítjuk össze, amikor kirándulni, piknikezni megyünk. Nem vitás, hogy Európa, de az egész világ legtöbb népéhez hasonlóan a magyaroknak is alapvető tápláléka az őrölt gabonákból gyúrt, sült tészta. Alábbi összeállításunkkal azoknak kívánunk segíteni, akik otthon sütik, vagy éppen most szánják rá magukat, hogy eztán otthon süssék meg mindennapi kenyerüket.
Tippek a világhálón
Az alábbi weboldalakon számos receptet, ötletet, praktikát talál a kenyérsütéssel, valamint az ahhoz szükséges alapanyagokkal, illetve gépekkel kapcsolatban.
* www.kenyer.lap.hu
* www.hazikenyer.hu
* www.kenyersutes.hu
* www.kenyersutes.linkindito.hu
* www.hazikenyer.blog.hu
* www.kenyersutes.wyw.hu
Graham

* Elkészítése:


Tönkölybúzás


* Elkészítése:


Milyen magvak kerülhetnek a veknibe?
* LENMAG:


* HAJDINA:


* SZEZÁMMAG:


* KÖLES:


* NAPRAFORGÓMAG:


Készítsen cipójához házi fűszerkeveréket!



Napokig friss marad


Bors
Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.