Test és lélek

Hipnózissal egy óra alatt leszokhat a dohányzásról

Létrehozva: 2009.05.31.

Azt csak a szenvedélyes dohányosok érzik, hogy milyen a reggeli kávé mellett beleszívni a napi első szál cigarettába, vagy rágyújtani egy pohár finom bor mellett. Azt viszont már a házastárs, a gyerekek, sőt az idegenek is hallják, hogy milyen ébredéskor, egy nagyobb nevetés vagy erőteljesebb mozgás közben fulladozni a köhögéstől. A kozmetikus és a barátok észreveszik az elszürkült bőrt és a nikotintól sárgás körmöket, az orvos pedig már a kaszást látja integetni a tüdő röntgenfelvétele mögül. Minden dohányos tudja, hogy mi az ára az élvezetnek, de sajnos csak kevesen ismerik a szabadulás titkát.

Kit lehet transzba ejteni?
* Az emberek körülbelül 95%-a legalább egy könnyű transzot el tud érni. Ezen a szinten az kényszerített reakciók néha nem túl hatékonyak.
* Az emberek mintegy 70%-a képes közepes transzba eljutni. Ilyenkor a személyek jobban ellazulnak, és könnyen fogadják a bonyolultabb szuggesztiókat. Gyógyítás szempontjából ez a szint optimális.
• Mély transzra az emberek körülbelül 5%-a képes. Ez az a szint, amit színpadi hipnotizőrök előszeretettel használnak ki, mert ennek a szintnek az a sajátossága, hogy a kliens nem emlékszik az átéltekre, hacsak erre külön nem utasítják. Ezen a szinten megjelenhetnek hallucinációk is.
• Az emberek körülbelül 5%-a egyáltalán nem hipnotizálható.





Kovács Eszter
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek