Míg néhány évtizeddel ezelőtt a bográcsos gulyás és a paprikás krumpli volt a kerti mulatságok abszolút favoritja, a vezetést mára átvetették a grillrácson készíthető ételek. Szinte nincs is olyan hús- és zöldségféle, amelyből a megfelelő ízesítést követően ne lehetne ínycsiklandó csemegét varázsolni a faszénparázs fölött. Alábbi összeállításunkban négy fő ételcsoportot foglaltunk össze, két-két recepttel alátámasztva, milyen gazdag ízvilágot rejtenek a teljesen hétköznapinak tűnő ételek is.
Halak, tenger gyümölcsei ZÖLD CITROMOS CSUKA: KAGYLÓ:
Húsok BARBECUES CSIRKE: FOKHAGYMÁS SERTÉSKARAJ:
Gyümölcsök ANANÁSZ: BANÁN:
Bors
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.