Borral hűsít igazán az eperleves

PUBLIKÁLÁS: 2009. május 13. 13:30
Megjelent a piacok standjain az idei első földieper. Az eper – más néven szamóca – nem csak édes ízével és finom illatával hódít, de azzal is, hogy tucatnyi módon felhasználható konyhában. Kedvelt alkotóeleme gyümölcstálaknak, de fagylaltok, torták díszítőjeként is népszerű. Sőt, mint az a mellékelt receptben olvasható, ínycsiklandó gyümölcsleves is készíthető belőle
Mit tartalmaz?
* A-, B1-, B2-, C- és E-vitamint
* Kalciumot, foszfort, nátriumot
* Fehérjét, szőlőcukrot, rostot



Bors
Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.