Megvédi az áfonya az influenzától

PUBLIKÁLÁS: 2009. január 31. 11:30
Már az 1500-as években felfedezték, hogy az áfonya valóságos csodaszere a természetnek. Szárított levelét, nyers, illetve aszalt gyümölcsét akkoriban alkalmazták először többek közt vesekő, epefájdalmak és a C-vitamin hiány okozta skorbut kezelésére. Mivel a növény általános immunerősítő hatású, most, az influenzaszezon kezdetén is tanácsos bevetni a szervezet védelmében.
Mit tartalmaz?
* Kalciumot
* Magnéziumot
* Káliumot * Vasat
* Ként
* Mangánt
* Foszfort
* Cinket
* A-, B- és C-vitamint







Számos kiszerelésben kapható






Bors
Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.