Test és lélek

Szerelemhoroszkóp 2009!

2008. december 12. péntek 17:30

Mindenki vágyakozik valamire a szerelmi életében: van, aki meglévő kapcsolatát szeretné még jobbá tenni, és vannak olyan magányosok is, akik az igazira vágynak. Az érzelmi hullámzásokat nem lehet előre tudni, de azt az asztrológusok megleshetik a csillagokból, hogy kit milyen hatások érnek ezen a területen, így az is kiszámítható, melyik hónapban mire kell ügyelni ahhoz, hogy senki szívét ne érje csorba. 2009-es szerelemhoroszkópjából előre tájékozódhat arról, hogy milyen eseményekre számíthat jövőre.

KOS:
BIKA:
IKREK:RÁK:OROSZLÁN:
SZÛZ:

MÉRLEG:SKORPIÓ:NYILAS:

A január boldogságot, a február mély érzelmeket, a március pedig romantikus hangulatot ígér.
Az április próbatételt jelez, de egy új szerelem is kialakulhat. A június egy komoly és szenvedélyes kapcsolatra utal. Azonban a nyár közepe hatalmas próbatételt jelenthet, ami sok esetben szakításhoz is vezethet. Augusztusban Ámor osztogat kegyet, és az október is érzelmekben gazdag lehet. November konfliktust, a december az érzelmek intenzitását mutatja. Házasságkötésre az év eleji tél, a nyár vége és a december kedvező. A házasságban élők májustól a nyár végéig válságos időszakukat élhetik.

BAK:
Január végén új szerelemre esélyes, és az április is szívderítő, illetve egy akkori ismeretségből júniusban kapcsolat szövődhet. A társulási kedv is növekedhet: júniusban és októberben. Azonban a szerelmeseket a február, az április és a nyár közepe szakítópróba elé állíthatja. Ámor további kegyet osztogat az ősz első felében.
Ugyanakkor novemberben lehet, hogy külön utakon próbálkoznak a felek, többen egy új szerelemtől vezérelve. Az év vége is érzelemgazdag.
A házasságokban megpróbáltatást jelez a tavasz és a júliustól októberig tartó időszak, a november pedig nagy változások előhírnöke.
VÍZÖNTÕ:
A január kedvez egy új szerelemnek, de a február is érzelmi intenzitást mutat, sőt többen ekkor vonulnak az oltár elé, de a tavasz és a nyár is növeli a társulási kedvet. Érzelemdús a március is.

Azonban a tavasz második felétől a nyár közepéig, valamint a szeptember és a december próbára teheti a kapcsolatokat, mert egy új szerelem ígérete szakításra sarkallhatja a feleket. Augusztus is új kapcsolatot ígér, de a november és a december is hasonlókat jelez. Februárban és szeptemberben fordulatok várhatók az együttélésekben, és a nyár második felében, de különösen novemberben felbomolhat a szövetség.
HALAK:
Az év eleji összejövetelek szerelmet lophatnak szívébe, de a tél még hátralévő részében is számíthatnak erre.

A már virágzó kapcsolatokban változást jelez a tél vége, így a közös életvitelt tervezgethetik a felek, melyre egy őszi esküvő helyezi fel a koronát. A tavasz és a június is megnyithatja szíve ajtaját. Azonban a nyár további részében nézeteltérések várhatók. A szeptember, de különösen az október lehet reményteli szívügyekben, sőt itt a házasságok is sokasodnak. Ám októbertől komoly megpróbáltatások várnak a szerelmesekre.

A házasságokban a tél vége, a nyár második fele és a november jelez fordulatokat.
Bors

További cikkek

Intim

Öt mondat, amit senki sem akar hallani szex után

Ezotéria

Izgalmas napok elé néz a szerelemben ez a három csillagjegy

Ez is érdekelhet

origo.hu

Az utas kinyitotta egy furgon ajtaját a Széna téren, ami ezután jött, az igazi szégyen - videó

ripost.hu

Akciófilmbe illő jelenetek Miskolcon: buszokat megállítva eredtek a fegyveres nyomába

life.hu

Meg kell műteni Gesztesi Károly fiát, nem halogathatta tovább a beavatkozást

mandiner.hu

Bolgár védelmi miniszter: A bolgár hadsereg nem vesz részt hadműveletekben Ukrajna területén

kemma.hu

Hivatalos: ezt a hármast indítja a Fidesz-KDNP Komárom-Esztergom megyében

origo.hu

Már elkerülhetetlen: óriásrakéta csapódik a Holdba

nemzetisport.hu

Kép: „A te stílusod, a te szabályaid” – C. Ronaldón remekül áll a szemüveg

vg.hu

Megérkezett az amerikai válasz az orosz külügyminisztériumba

ripost.hu

„Ez minden szülő legrosszabb rémálma” – édesanyja szeme láttára hunyt el a 6 hónapos angyalarcú kisfiú

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Izland nyert, de a franciák vereségére is szüksége van az elődöntőhöz

mandiner.hu

Donáth Anna (Facebook): Bepereljük Szijjártó Külügyminisztériumát

origo.hu

Megbolondulnak az aranyhalak a gömbakváriumokban, leállítják gyártásukat