Vitamintól duzzadnak a magyar savanyúságok

PUBLIKÁLÁS: 2008. szeptember 21. 12:30
A savanyított zöldségek nagy múltra tekintenek vissza a magyar konyhaművészetben. A csalamádé, a kovászos uborka és a cékla ráadásul nem csak ízletes, és egészséges, de gusztusos díszítője is az ünnepi és a hétköznapi asztalnak egyaránt. A háziasszonyok, családanyák pedig azt is pontosan tudják, hogy ősszel, de főként a téli a hónapokban ezek a finomságok fontos vitamin- és ásványi anyag források. Összeállításunkban a legismertebb és legkedveltebb hagyományos magyar savanyúságokat mutatjuk be.































Bors
Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.