Gyorsan elkészül a szlovák sztrapacska

PUBLIKÁLÁS: 2008. szeptember 12. 14:15
Hozzávalók 4 személyre: 60 dkg lisztes burgonya, 30 dkg liszt, 10 dkg füstölt szalonna, 20 dkg brindza (szlovák juhtúró), fél fej hagyma, 6 dkg sertészsír, só.
Ha önnek is van egy külföldön megismert receptje, küldje el a Borsnak a [email protected] e-mail, vagy a Bp., Pf. 720. levélcímre. A levélre írja rá: "Nemzetek konyhája"


Bors
Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.