Felturbózza az agyat a szőlő leve

PUBLIKÁLÁS: 2008. szeptember 13. 12:30
Csipegetéssel is jóllakhat és sokat tehet az egészségéért az, aki a szezonális gyümölcsök közül a szőlőt választja. Ez a finomság nem csak az ízévél és levéből készült italokkal hódít, hanem a szervezetre gyakorolt hatásaival is. Ez egy olyan teljes értékű táplálék, amit érdemes beiktatni a mindennapokba, hiszen elegendő energiát biztosít a szervezetnek fizikai és különösen szellemi munka esetén.













Bors
Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.