Ismeri a siker titkát a Fradi-tengely

Habár a magyar válogatott legutóbb 42 éve tudta megverni az akkor még Szovjetunió néven futó orosz válogatottat, a Ferencvárosnak egy éve sikerült győzelemmel távoznia Moszkvából. A sikerrecept adott.
Habár a magyar válogatott legutóbb 42 éve tudta megverni az akkor még Szovjetunió néven futó orosz válogatottat, a Ferencvárosnak egy éve sikerült győzelemmel távoznia Moszkvából. A sikerrecept adott.

Hiába fordult igen hûvösre az ősz Moszkvában is, a magyar futballválogatott játékosai biztosan nem fognak fázni holnap este a VTB Arénában. Marco Rossi együttesére ugyanis egy felettébb magabiztos orosz nemzeti tizenegy vár, amely szeptemberben 3-2-re diadalmaskodott felettük a Puskás Arénában.

– Az előző meccsen semmi különöset nem mutatott a magyar válogatott. Jó csapatuk van, néhányan kreatívan futballoznak, de nincs kiemelkedő játékosuk – jelentette ki kissé lenézően Anton Mirancsuk, az oroszok középpályása, aki maga is betalált Budapesten.

Szó, mi szó, nincs túl sok siker­élményünk a nagyhatalom válogatottja ellen: legutóbb 1978-ban tudtuk megverni őket hazai pályán 2-0-ra. Szinte napra pontosan egy éve viszont a Ferencváros 1-0-ra legyőzte idegenben a CSZKA Moszkvát az Európa Liga csoportkörében.

Erre az eredményre azért is támaszkodhatunk, mert ma várhatóan a Fradi adja majd a válogatottunk tengelyét. Dibusz Dénes a kapuban, Botka Endre a védelemben, Sigér Dávid pedig a középpályán küzdhet majd a minél jobb eredmény eléréséért.

– Budapesten a második félidőben bebizonyítottuk, hogy nincs nagy különbség a két válogatott tudása között, nem sok hiányzott, hogy 0-3-ról kiegyenlítsünk – mondta a Borsnak egy negyedik fradista, Lovrencsics Gergő, aki ezúttal korábbi sérülése miatt nem tagja a keretnek.

– Az oroszok biztosan rohamozni fognak hazai pályán, nekünk a szívünket-lelkünket ki kell tenni a pályára. Kis szerencsével, és jó helyzetkihasználással újabb bravúrt érhetünk el.

Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors