Válogatott

Itt a bizonyíték, Szoboszlai tényleg második apjaként tekint Marco Rossira - Fotók

Létrehozva: 2024.06.13.

Módosítva: 2024.06.13.

Remek hangulatú edzésen vett részt a magyar labdarúgó-válogatott szerdán Weiner im Allgäuban. Marco Rossi szövetségi kapitány és Szoboszlai Dominik kifejezetten jó passzban volt.

Közel ezer néző volt kíváncsi a magyar válogatott szerdai nyilvános edzésére, amit a helyi FV Rot-Weiss Weiler pályáján tartottak. A borús, és az átlagosnál hűvösebb időjárás sem tántorította el a nézőket, akik remek hangulatú tréninget láthattak. A magyar csapat három napja érkezett meg a dél-bajorországi Weiler-Simmerbergbe és az edzésen egyértelműen látszott, kiválóan érzik magukat a játékosok. 

A rövid kocogást, bemelegítést egy fogócskázós játék követte, majd előkerültek a labdák. Több kört alkottak, kezdésként maximum két érintéssel kellett továbbítani a labdát úgy, hogy a riválisok ne szerezzék meg. Ezzel elsősorban a rövidpasszos játékot és a labdatartást gyakorolták, majd zárásként záporoztak a beadások a kapuk elé. 

Marco Rossi, Szoboszlai Dominik
Szoboszlai kicsit évődött a kapitánnyal az edzés elején Fotó: Mirkó István

Szoboszlai Dominik nemrégiben úgy nyilatkozott, hogy második apjaként tekint Marco Rossi szövetségi kapitányra. Nos, az edzés elején, néhány pillanat erejéig látszott, hogy a Liverpool sztárja nem túlzott, mert amolyan pajkos gyerekként évődött az olasz szakemberrel, aki játékosan feddő mozdulattal reagált erre. Dominik nevetve húzta be a nyakát, amikor Rossi válaszként megpaskolta a hátát.

Marco Rossi, Szoboszlai Dominik
Dominik behúzta a nyakát, amikor Marco Rossi viccesen megpaskolta Fotó: Mirkó István

Az edzés után a játékosok két kordon között sétáltak a 600 méterre fekvő hotel felé, és rengeteg aláírást kiosztottak. Természetesen Szoboszlai Dominiktől kérték a legtöbbet, a csapatkapitány pedig senkinek sem okozott csalódást, mindkét oldalon végig sétált, és gyorsan járt a kezében a toll.

Szoboszlai Dominik
Rengeteg aláírást kiosztott Fotó: Mirkó István

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek