Hihetetlen

„Egy nagy fénycsóva, ami oda-vissza járkált” - UFO-t látott a megdöbbent profi rögbijátékos

K. C.

Létrehozva: 2024.06.11.

Teljes őszinteséggel mesélt a rejtélyes találkozásról a rögbi játékos.

Maxx Robert Crosby (született 1997. augusztus 22-én) a Las Vegas Raiders amerikaifutball-csapatának (National Football League, NFL) védője. Az Eastern Michigan Eagles csapatában játszott egyetemi futballt, majd a 2019-es NFL-draft negyedik körében választotta ki az Oakland Raiders.

Fotó: Pixabay

Az elképesztő mozgékonysággal és gyorsasággal rendelkező Maxx Crosbynak egy szemernyi kétsége sincs, hogyha a földönkívüliek létezésével kapcsolatban kérdezik. A 3 szoros Pro-Bowl védőjátékos szilárdan hisz abban, hogy nem vagyunk egyedül. 

„Ó, határozottan van” - mondta Crosby, amikor megkérdezték tőle, hogy vannak-e köztünk földönkívüliek és ufók: „Ez nem is kérdés. Nem akarom, hogy bárki utánam jöjjön, de ez nyilvános információ.”

Crosby, aki az előző szezonban 14,5 sacket szerzett a Las Vegas Raiders csapatában, odáig ment, hogy azt is elmondta, hogy ő és csapattársai egy UFO-t láttak egy repülés során az előző szezonban.

„Valóságos volt. Egy Miamiból hazafelé tartó repülőn ültünk, és a saját szemünkkel láttunk egy UFO-t. És ez őrültségnek hangzik, de megkérdezheted a pilótákat, bárkit, aki ott volt. Vad volt az egész. És láttam, és fogalmuk sem volt, hogy mi az. Nem volt semmi a radaron, semmi. Olyan volt, mint egy nagy fénycsóva, ami oda-vissza járkált. Az embereknek megvan a saját véleményük, de én úgy érzem, hogy sok minden van odakint, amit az emberek nem tudnak, és én mindig kíváncsi vagyok, hogy felfedezzem az ismeretlent” - mondta Crosby az idegenekről.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek