Európa-bajnokság

„Tudtam, hogy egyszer döntenem kell" - Dárdai Pál fia nagy vallomást tett az Eb-n

Létrehozva: 2024.06.13.

Dárdai Márton a csütörtöki sajtótájékoztatón Weiler im Allgäuban elmondta, jó döntést hozott, amikor a magyar válogatottat választotta.

Dárdai Márton végig járta a "szamárlétrát", utánpótlás szinten a német korosztályos válogatottakban futballozott, de úgy érzi, jó döntést hozott, amikor a magyar válogatottat választotta - idézte őt az Origo.

20240613__MI_251
Dárdai Márton és Fiola Attila Fotó: Mirkó István

U21-ig német válogatottban szerepeltem, de mindig benne volt a fejemben, hogy valamikor döntenem kell. Amikor eljött az ideje, Marco Rossi eljött hozzám Berlinbe és egy nagyon jó beszélgetés után eldöntöttem, hogy magyar válogatott leszek. Szerintem jól döntöttem” 

– mondta Dárdai Pál középső fia, aki kihagyta az Izrael elleni felkészülési meccset, de szerencsére nincs komoly baja.

"Egészséges vagyok. Kicsi izomfáradtságot éreztem, de szerencsére nem voltam sérült. Jól vagyok, készen állok az Európa-bajnokságra. Remek a hangulat a csapaton belül, a körülmények is kifogástalanok. Sokat vagyunk együtt, drukk sincsen senkiben, úgyhogy semmilyen kifogásunk nem lehet”

 – tette hozzá Dárdai Márton, aki végezetül az is elárulta, hogy édesapjával, a korábbi szövetségi kapitánnyal, sms-ben szokott kommunikálni meccsek előtt. 

Fiola Attila ült Dárdai mellett a csütörtöki sajtótájékoztatón. A rutinos hátvéd elérzékenyülten elmondta, nehéz időszakon ment keresztül.

A magyar válogatott szombaton 15 órakor Svájc ellen kezd az Európa-bajnokságon.


 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek