Közönséges

Kiadtak a német focilegendára: női kollégája előtt mutatott be obszcén mozdulatsort

LM

Létrehozva: 2024.06.22.

Bastian Schweinsteiger az idei Európa-bajnokságon szakkommentátorként dolgozik Esther Sedlaczek műsorvezetővel. Egy közös szelfi alkalmával a Bayern München egykori klasszisa igencsak kellemetlen helyzetbe hozta kollégáját.

Bastian Schweinsteiger karrierje jelentős részét a Bayern Münchennél töltötte, a felnőttek között 2002 és 2015 között játszott. Ezt követően megfordult a Manchester Unitedben, végül 2020-ban, a Chicagótól vonult vissza. A világbajnok, 121-szeres német válogatott futballista nem szakadt el a labdarúgástól, jelenleg az ARD televízió szakkommentátora, ahol kiemelten foglalkozik az Európa-bajnoksággal. Eddig azonban többször felhívta magára a figyelmet és nem a legjobb értelemben.

A 39 éves férfi markáns véleményt alkotott a sokak által vitatott Danny Makkelie ítéletről a Magyarország-Németország összecsapáson. Ilkay Gündogan és Willy Orbán kontaktját nemes egyszerűséggel kiröhögte, szerinte csupán test a test elleni küzdelem volt, szabálytalanság nélkül. Aztán az Ausztria-Lengyelország (3-1) összecsapás már ment az élő adás, de Schweinsteiger ekkor még épp szelfit készített a szintén Eb-szakértőként dolgozó kapuslegendával, Peter Schmeichellel. Szerencséjére a műsorvezető  Esther Sedlaczek kivágta a necces szituációból.

Schweinsteiger eddigi legmeredekebb akciója egy Sedlaczekkel készített közös fotón volt látható. A képen az látszik, hogy Schweinsteiger az ágyékához tartja a mikrofont, éppen úgy, ahogyan a szintén világbajnok Emiliano Martínez tette a 2022-es vb-döntő után az Arany Kesztyű-díjával, szúrta ki az Origo. A merkur.de is "obszcén gesztus"-nak nevezte a Bayern legendájának tettét, és a lap megírta, hogy amikor Sedlaczek észrevette a sokat sejtető mozdulatot, meglepetten nézett Schweinsteigerre, majd kínjában nevetésben tört ki.

Schweinsteiger ezt aligha gondolta alaposan át Fotó: esthersedlaczek / Instagram

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek