KÉT SZÉK KÖZÖTT

Anglia retteg az Eb-rémálomtól, míg sztárja a megcsalt felesége és a szeretője között őrlődik

LL

Létrehozva: 2024.06.25.

Kyle Walker magánéleti zűrje is idegesíti az angolokat.

"Rémálom-nyolcaddöntőtől" tartanak az angolok: miután a német labdarúgó-válogatott vasárnap a 92. percben egyenlített Svájc ellen (1-1) és megnyerte az A csoportot, az eddig halovány teljesítményt nyújtó Angliának kedden le kell győznie Szlovéniát, nehogy már a legjobb 16 között szembetalálkozzon a házigazdákkal. A szigetországiak táborában rossz a hangulat. A sajtóban üzenget egymásnak a hajdani világsztár Gary Lineker és mai utódja, Harry Kane; a dánok elleni 1-1 csalódása után az öltözőben Vilmos herceg próbált lelket verni a focistákba; ráadásul Gareth Southgate szövetségi kapitány szerint sztárjai a zsúfolt szezon végén kifacsartak, képtelenek kellő intenzitással letámadni, játszani. És ha mindez nem lenne elég, Kyle Walker bizarr magánéleti botránya is borzolja a kedélyeket.

Walker a megcsalt feleségéhez és az Annie-vel közös három gyerekükhöz ment a lelátón - közben a szeretője is ott volt a vele közös egyik gyerekkel
Walker a feleségéhez és az Annie-vel közös három gyerekükhöz ment - de a szeretője is közel volt a vele közös egyik gyerekkel       Fotó: Jean Catuffe / Getty Images

A Manchester City 34 éves, 85-szörös válogatott jobbhátvédjét pár hónapja Instagram-posztban dobta ki 4 gyermeke anyja, Annie Kilner, akit 2022-ben 12 évnyi kapcsolat után vett feleségül. A válófélben lévő asszony három srácukat is magával vitte a dánok elleni meccsre. Igen ám, de a frankfurti stadion egy távolabbi helyén jelen volt Walker szeretője, Lauryn Goodman is, kettőből az egyik közös gyerekükkel. Az ifjúkori szerelemből lett megcsalt feleség a többi "oldalbordával" együtt, azok bérelt repülőjén utazott, míg az évekig titkolt szerető menetrendszerinti járattal érkezett Németországba. 

A lefújás után Walker csak a nejéhez és ahhoz a három gyerekéhez ment oda a tribünön, a viselkedése miatt csalódott szerető pedig az ő jelenlévő gyerekével gyorsan távozott.

– Tudom, hogy ez fájni fog Kyle-nak, de nem volt eléggé férfi ahhoz, hogy helyesen cselekedjen a mi két gyerekekünk érdekében is. Ez egy olyan tulajdonság, amit nem akarok Kairónak. Azt akarom, hogy a fiamból ne gyenge, hanem erős férfi váljon, ha felnő – nyilatkozta Lauryn, aki éppen kisfia érdekében lépett le gyorsan a stadionból: nem akarta, hogy a gyerek csalódjon, amiért az apja rá se bagózik, ellentétben a féltestvéreivel.

Nagyon úgy hangzik, hogy Kyle Walker rövidesen két szék között a pad alá eshet...

Tegyük gyorsan hozzá: a nagy természetű futballsztárnak mellettük is voltak botrányos nőügyei. 2020-ban például azért indított ellene fegyelmi eljárást a manchesteri klubja, mert a koronavírus-világjárvány közepette minden óvintézkedést (is) megszegve két szexmunkást rendelt az otthonába. Tavaly pedig egy nagy botrányt kavart videofelvétel került nyilvánosságra arról, hogy egy bárban részegeskedve két nővel is kikezdett (egyiküknek a mellét fogdosta, illetve a nemi szervét is mutogatta).

A keddi Eb-program

D csoport:

18.00: Franciaország-Lengyelország  (tv: M4 Sport)

18.00: Hollandia-Ausztria (tv: M4 Sport+)

Az állás: 1. Hollandia 4 pont (2-1), 2. Franciaország 4 (1-0), 3. Ausztria 3 (3-2), 4. Lengyelország 0 (2-5)

C csoport:

21.00: Anglia-Szlovénia  (tv: M4 Sport)

21.00: Dánia-Szerbia (tv: M4 Sport+)

Az állás: 1. Anglia 4 pont (2-1), 2. Dánia 2 (2-2), 3. Szlovénia 2 (2-2), 4. Szerbia 1 (1-2)

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek