Gyász

Tragikusan fiatalon zuhant a halálba a kosárlabdázó, a rendőrség már nyomoz

K. C.

Létrehozva: 2024.05.28.

A rendősrég nyomozni kezdett a fiatal kosaras halálának ügyében.

Egy szörnyű tragédia során vesztette tragikusan fiatalon az életét egy litván kosárlabdázó.

gyertya, gyász, tragédia, halál
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

A 27 éves Aurimasz Cibasz még péntek este Olaszországban ünnepelt a barátaival. A mulatozás során alkoholt is fogyasztottak, ami után nézeteltérésbe keveredtek néhány helyi törzsvendéggel.

The Sun azt írja, hogy a Cibaszt a biztonsági emberek kikísérték a klubból, ekkor látták őt utoljára. Ám néhány órával később, szombaton a kora reggeli órákban egy sokkot kapott járókelő az épület előtt szúrta ki a sportoló holttestét. A jelenlegi adatok alapján a litván kosaras minden bizonnyal 18 métert zuhant a halála előtt, miután kirúgták a szórakozóhelyről. 

Az ügyészség nyomoz a halála ügyében. A rendőrség jelenleg a környező biztonsági kamerák felvételét nézi át, és a gyanúsítottak kihallgatása is folyamatban van. A rendőrség az eset után annyit közölt, hogy a 27 éves Cibasz valószínűleg alkoholos befolyásoltság alatt veszítette el az egyensúlyát, és lezuhant az épület tetejéről.  Az ügyészség elrendelte a sportoló holttestének boncolását, hogy segítsen megállapítani, hogy magától zuhant-e le vagy pedig lökték.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek